sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Synttäribrunssi isälle

Heippa! Isä täytti maanantaina vuosia, joten järjestin tavalliseen tapaan synttäribrunssin. Joskus, kun asiat tuntuvat oikein mahdottomilta, tekee hyvää viettää aikaa läheisten kanssa. Toisen yllättämisestä tulee parempi olo itsellekin. :-) Tässä vähän kuvia ja tunnelmia lauantailta.
Heräsin ennen kahdeksaa ja hiivin keittiöön. Siivoilin vähäsen, hain aikaisemmin viikolla leivotut sämpylät pakkasesta ja laitoin lahjan pöydälle. Surautin smoothien marjoista ja soijajogurtista. Keittelin kahvia ja katoin pöydän. Pian herätin isän valmiiseen aamupalapöytään.
Isän yllättäminen on aina yhtä antoisaa: kortit ja lahjat katsotaan moneen kertaan, herkkuja kehutaan maasta taivaisiin ja hymyillään kiitollisena koko lopun päivää. :-)
 Suunnittelin tarjottavat sen mukaan, mistä isä tykkää: omenapiirakkaa, vaniljajäätelöä, marjaista smoothieta ja pestosämpylöitä. Kaikki tietysti vegaanisena. ;-) Reseptit löytyy leivontablogin puolelta (mahdollisesti huomenna, sillä pöytäkoneen nettiyhteys ei tee yhteistyötä..).
 
Oli kaikin puolin onnistunut aamupäivä! Ulkona sateli ja sää oli harmaa, joten oli hyvä syy pysytellä sisäilmoissa koko päivän ajan. Katselin The Mist -sarjaa Netflixistä ja illan päätteeksi kävin saunassa. Sellainen tosi mukava ja rento lauantai.
 
 Tämä tyttö on nyt viikon sairaslomalla ja keräilee voimiaan. Toivotaan, että viikko lomaa kouluhommista selkeyttäisi ajatuksia ja vointi kohenisi, jotta voin taas palata pian takaisin opintojen pariin. :-) Kyllä asiat tästä järjestyy, kunhan malttaa keräillä voimia jonkun aikaa!

Heippa

2 kommenttia: