sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

''Kun olette hauraita, olette vahvoja, kallion kaltaisia''

Moikka! Nyt on takana niin kiva viikonloppu, ettei edes yli viikon jatkunut sairastelu saa mieltä apeaksi. :-) Perjantaina lähdin nimittäin bussilla Vääksyyn tapaamaan tyttöystävää ja tutustumaan uusiin kissakavereihin.
Onnistuin tosiaan sunnuntaina saamaan flunssan, joka on lievästi sanottuna ollut pientä nuhaa ikävämpi seuralainen. Kolmen päivän kuume, jättipaketti nenäliinoja ja lukemattomia tunteja viltin alla sarjoja katsellen. Sellainen on ollut tämä viikko, eikä tauti ota vieläkään parantuakseen. Onkohan olemassa sellaista flunssaa, jota en onnistuisi saamaan? Alkaa vakavasti tuntua, ettei sellaista ole. Jos nyt vaikka selviäisi muutaman kuukauden ilman uutta pöpöä, niin olen enemmän kuin tyytyväinen. :-D
Sovittiin Vääksyn reissusta viikko sitten ja halusin sinne ehdottomasti lähteä. Jossain vaiheessa jo pelkäsin, että joudun sen perumaan. Koulussa kävin huimat kaksi kertaa, mutta muuten lepäilin kiltisti kotona. Onneksi perjantaina alkoi olla jo sen verran hyvä olo, että pystyin lähtemään Vääksyyn. 
Saanko esitellä: Saaga ja Renttu. En tiedä, ikävöinkö omia kissoja, kun Saaga näytti ihan Nanalta ja Renttu Nanan ja Pupan yhdistelmältä. :-D Aina on yhtä ihanaa tutustua uusiin kissoihin, kun on tällainen parantumaton kissahullu. Meistä tuli Rentun kanssa heti ylimpiä ystäviä, sillä poju tuli nukkumaan syliin ja kerjäsi rapsutuksia. Onhan nuo nyt aika kauniita, vai mitä?
Tämä tyttö on aika täydellinen. Kissat, Supernatural, veganismi, maanläheiset sävyt, kirpparit ja samanlaiset lävistykset. Noin muutaman asian mainitakseni. Ollaan niin samanlaisia, että se on melkein huvittavaa. Eihän sitä voi olla kuin onnellinen.
Viikonloppuun kuului paljon lepäilyä, hyvää ruokaa, kissojen kanssa pyörimistä ja juttelua. Oli vaan todella hyvä olla, eikä edes sairastelu haitannut. Tosin yksi iso miinus oli tässäkin viikonlopussa: aika kului ihan liian nopeasti. Herättiin aamuviideltä, mutta ilta tuli ihan hujauksessa. :-D
 
Sellainen oli se viikonloppu. :-) Toivottavasti saan aloittaa seuraavan viikon terveenä, koska alkaa tämä sairastelu tulla jo korvista ulos. Asiat on todella hyvin ja koulukin sujuu kaikesta kiireestä huolimatta. Heippa! Muistakaa laittaa kysymyksiä postausta varten. ;-)
 
''Kun olette hauraita
olette vahvoja 
kallion kaltaisia 
luottakaa itsenne elämän kyytiin 
ja nauttikaa matkasta'' 

SAMULI PUTRO - ÄLKÄÄ UNOHTAKO TOISIANNE

5 kommenttia:

  1. Söpöjä kuvia ja ihana kun kuulostat niin onnelliselta! Miten tai mistä te löysitte toisenne? =)

    VastaaPoista
  2. Muakin kiinnostais tietää miten tapasitte/tutustuitte? :) Ehkä voisit tehdä kokonaisen postauksen aiheesta? ;)

    VastaaPoista