sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kevätbrunssi

Moikka! Lauantaina kerättiin ystävät kasaan ja juhlistettiin kevään tuloa brunssilla. Oli sellainen kaunis ja aurinkoinen lauantaipäivä, joka sopi brunssille paremmin kuin nenä päähän. :-) Jotenkin olen taas onnistunut venyttämään postauksen kirjoittamista, joten keskitytään enemmän kuvien tunnelmiin!
Tarjolla oli mm. Mimosaa,..
..hedelmiä, pinaatti-tofupiirakkaa, suklaata, ruisnappeja, täytettyjä leipiä, munkkeja ja tekemiäni korvapuusteja sekä chiavanukasta. Kahden viimeisen reseptin löydät leivontablogin puolelta.
Ilmestyttiin Karoliinan luo kahdentoista aikoihin ja odoteltiin muiden vieraiden tuloa. Aamupäivä kului leppoisasti pelejä pelaillen, tarjottavia laitellen ja jutellen. Kun suurin osa vieraista oli paikalla, iskettiin hampaamme tarjottaviin. Ensin otettiin tietysti paljon kuvia ja päivitettiin niistä parhaimmat Instan puolelle. Nykyaika.. :-D
Paikalla oli Karoliina, Sanni, Mia, Vilska, Riina ja Eero, sekä tietysti Tony. Tuntui jännittävältä esitellä Tony ystäville ja ystävät Tonylle! Ollaan kuitenkin sen verran samanhenkistä porukkaa, että ilmapiiri oli rento ja päivä kului nopeasti hyvässä seurassa.
 
Tottakai juhliin kuuluu Alias ja leikkimielistä kilpailua siitä, mikä pari ymmärtää parhaiten toisiaan. Oli kyllä hauskaa, vaikka lähdettiin Tonyn kanssa kotiin jo kuuden aikoihin. Tämä oli ensimmäinen brunssi ystävien kesken, mutta ei varmasti jää viimeiseksi!
Ei voi muuta sanoa kuin, että on ollut aika täydellinen viikonloppu. Tonyn ja ystävien seurassa oleskelua, ilmassa lupaus keväästä ja tunne siitä, että asiat on enemmän kuin mallillaan. Eipä tässä muuta - heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti