sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Vegaanibrunssi ystävänpäivän teemalla

Heippa! Järjestin taas perinteisen ystävänpäiväbrunssin vanhemmille, kuten on ollut tapana muutaman vuoden ajan. Tällä kertaa yllätys onnistui sen verran hyvin, että valmiin aamupalan ääreen asteli kaksi hämmentynyttä ja ilahtunutta tyyppiä. Siinä tuli kyllä hyvä mieli itsellekin!
Aamulla leivoin maailman nopeinta leipää, surauttelin mangonicecreamia tehosekoittimella ja keitin kahvia, kun toiset vielä nukkuivat. Oli kiva hääräillä hiljaisessa asunnossa ja kattaa pöytää aamuauringon valossa. Reseptit löytyvät leivontablogin puolelta.
Oli kyllä todella mukava aamu ja kaikilla hymy herkässä. Huomasin taas, miten hyvä mieli toisten yllättämisestä tulee. Kuten tiedätte, rakastan yllätysten järjestämistä. Loppujen lopuksi hyvin vähällä vaivalla saa aikaan ikimuistoisia hetkiä, jotka muistaa vielä vuosienkin päästä.
Flunssasta olen jo pikkuhiljaa toipunut, onneksi! Kulunut viikko meni hyvin pitkälti kotioloissa, mutta yhden esitelmän kävin pitämässä englannin tunnilla. Esitelmä sujui paremmin, kuin olin uskaltanut toivoakaan, joten ainakin jotain hyödyllistä sain tehtyä viikon aikana. ;-) Toinen juttu, jonka parissa on saanut ajan kulumaan, on Ruokaoivallus-kilpailu. Alkoi käydä jo aika pitkäksi kotosalla, kunnes päätin ottaa osaa kilpailuun. Kerrankin olen innostunut grafiikoiden suunnittelusta ja panostanut parhaani mukaan. Saa nähdä, miten käy!
Muutoin ei ole paljoa päiviteltävää tämän hetken tilanteesta, sillä suurin osa selviää (toivottavasti) ensi viikon kokeissa. Nyt tutkitaan kaiken maailman kilpirauhaset, tulehdukset ja keliakiat. Olo on kuitenkin selkeästi parempi kuin viikko sitten. Ensi viikolla voisi vaikka yrittää selvitä kouluun asti. ;-)
Huomenna saan vielä nukkua pitkään, sillä meillä on projektipäivä. Rakastan pitkiä viikonloppuja, sillä kaksi vapaapäivää ei riitä oikein mihinkään. Maalailua, rauhassa syötyä aamupalaa ja kirppareilla kiertelyä - kyllä kiitos!

Muistakaa ystäviä ja läheisiä tiistaina. 
Sen ei tarvitse olla mitään suurta ja ihmeellistä, 
pienikin muistaminen voi piristää toisen päivää! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti