sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tällä viikolla olen..


..ollut myöhäisherännäinen ja ostanut viimein Tangle teezerin. Hiuslaatu kun sattumoisin on pehmeä ja luonnonkihara, hiukset takkuuntuvat todella helposti näin pitkinä. Pitkän tuskailun jälkeen tartuin Tangle teezeriin viimeisenä oljenkortena: ja kuinka ollakaan, takut ovat tiessään ja hiukset ovat kiiltoisammat ja elinvoimaisemmat!

..lintsannut ruotsin tunnilta ja tuntenut siitä huonoa omatuntoa. Ei tosiaan mennyt se koulupäivä ihan suunnitelmien mukaan. Taidehistorian tuntien jälkeen mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan, ja itkua pidätellen lähdin kävelemään Fellmannialle. Olin jo siinä vaiheessa myöhässä, mutta sain kohta viestin, että tunnit ovatkin koululla. Pyörin paikallani, haukoin henkeä ja pidättelin itkua. En halunnut mennä, mutten toisaalta voisi olla menemättäkään. Olin todella vihainen ja pettynyt itseeni, kun päätin lähteä vaan kotiin. Ehkä tämäkin hermoilu ja kireällä oleva pinna kertoivat siitä, että ajatus kotiinlähdöstä oli ihan oikea. Ei yksi lintsauskerta maailmaa kaada!
..lohtushoppailut kirjan ja kyniä. Kaipa sitä ahdistusta voi näinkin hoitaa. Ainakin joskus. Hyvin unohtui ruotsin tuntien säädön aiheuttama ahdistus.

..käynyt labrassa ja jutellut näytteenottajan kanssa tatuoinneista.

..katsonut kaksi elokuvaa: Kyss mig ja Kaiken teoria.

..ollut väsynyt. Taitaa olla taas perinteisen syysflunssan aika, vähän ainakin olotila sellaista lupailee.
..saanut nastalenkkarit lahjaksi isältä.
..juonut ihan liian vahvaa espressoa.

..viettänyt laatuaikaa perheen kanssa. Jutellut tv-sarjoista, kierrellyt kaupoissa ja istunut autossa kauppareissujen välissä.

..suunnitellut tatuointiajan varaamista. Selän perhoset ovat haalistuneet niin paljon, että niitä täytyisi tummentaa. Täytyy ehkä kuitenkin odottaa vielä vähän aikaa, sillä on tullut osteltua niin paljon kaikkea ja edessä olisi vielä yksi isompi hankinta ensi viikolla.

..kuunnellut The Smithsiä ja Pyhimystä repeatilla.

..tehnyt paljon kouluhommia ja stressannut aikatauluista. Maalauksia, kotitehtäviä, esitelmiä, videon editointia, ruotsin käännöslauseita, moodboardeja, valokuvausta,.. Lista on loputon, mutta nyt olen saanut jo ison osan hoidettua pois alta! 

..oppinut, että vasenkätisiä on vieroksuttu jo varhaisten kristittyjen parissa. Kuulemma jo silloin ne ''vähemmän puhtaat'' ihmiset on asetettu kuvissa vasemman käden puolelle, koska vasen puoli symbolisoi Helvettiä ja kadotusta. Kaiken tämän jälkeen olen vain entistä ylpeämpi vasenkätisyydestäni! :-D
..leiponut runebergin torttuja ja miettinyt, mikä ihme noissa kuivissa käntyköissä oikein miellyttää.

..nähnyt ihmeellisiä unia risteilyistä, demoneista ja kissoista. Aloitin vähän aikaa sitten taas unipäiväkirjan tekemisen ja se jos jokin on mielenkiintoista.
 
..liukastellut hiekoittamattomilla kaduilla, ollen kuitenkin salaa tyytyväinen, että on viimein lämpimäpää.
..nukkunut huonosti, sillä Nanan mielestä kaikkien pitää herätä samaan aikaan. Järjetön vollaus alkaa siis heti kuudelta, kun vanhemmat heräilevät alkavaan työpäivään. Eilen haettiin onneksi Puppa kyläilemään, niin on saanut nukuttua edes vähän paremmin!

Näin tiivistettynä voisi siis ainakin sanoa sen, että viime aikoina Visa on vinkunut vähän liian avokätisesti. Kirpparilta saadut rahat olen kuitenkin säästänyt kiltisti niiden alkuperäiseen käyttötarkoitukseen, joten Visa saa luvallisesti vinkua vielä ensi viikollakin. :-)
Viikko on ollut samaan aikaan todella raskas ja kuitenkin onnistunut. Väsymyksen, hiekkapaperin karhea kurkun, stressin ja kouluhommien kanssa selviytyminen on ollut välillä yhtä sinnittelyä. Vastapainoksi mielenkiintoiset hommat ja ystävät koulussa, Karoliinan kanssa höpiseminen puhelimessa ja perheen kanssa vietetty aika on antanut kummasti uutta voimaa. Viikonloppu on tullut todella tarpeeseen, ja pahin stressi alkaa jo lievittää - siitä flunssasta en sitten tiedä niinkään, sillä tuo pentele on koko ajan tuloillaan, muttei sitten kuitenkaan iske kunnolla..

Millainen viikko teillä oli? :-)
Heippa!

2 kommenttia:

  1. Tangle teezerit on oikeasti tosi hyviä. joskus sain lahjaksi ja varmaan vuoden ajan oli hyllyllä ennen kuin kokeilin ja totesin että aivan mahtava harja normaaliin verrattuna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ihan yllättävän iso ero niissä on normiharjaan! En enää ole muuta käyttänytkään.. Hyvä, että päätit kokeilla, etkä vaan jättänyt hyllylle pölyttymään! :-)

      Poista