sunnuntai 10. tammikuuta 2016

''Seuraavan kerran, kun nähdään vaatekaupassa alennus - ei mennä''

Moikka! Niin se vaan loma loppui, ja perjantaina oli ensimmäinen koulupäivä. Nyt onkin taas edessä pitkä viikonloppu, joten tällä kertaa arkeenpaluu on todellakin pehmeä. Mennään nyt kuitenkin tämän viikon kuulumisiin! :-)
 Vedetään tähän alkuun nyt perinteinen valitus kylmyydestä: -28 astetta on jo vähän liikaa! Ihan tosi, syväjäätyy heti, kun edes uskaltautuu ulko-ovelle. Ihan sama, mitä pukee päälleen, aina on yhtä kylmä.
Ai niin, sanoinko tosiaan, että heti kun uskaltautuu ulko-ovelle..? Meilläpä on nimittäin olleet lämmityslaitteet rikki melkein koko viikon, joten sisälläkin on ollut lämpöä huimat 15 astetta - jossain kohdissa taloa on mennyt jopa miinuksen puolelle! Voin sanoa, että kylmä on.
Viikko kärvisteltiinkin sisällä valtavien villapaita- ja vilttikerrosten alla, ja siinä oli vitsit aika vähissä..
 ..oli miten oli, perjantaina pari sukulaista (jotka sattuvat olemaan sähköalalla) tulivat kyläilemään ja laittoivat lämmityslaitteet ojennukseen. Samalla mittailtiin tosiaan talon lämpötiloja, jotka olivat pahimmillaan miinuksen puolella. Nyt täällä alkaa olla jo ihan siedettävän vilpoista ja pari villakerrosta riittää. :-) Onneksi pakkanen alkaa jo hiipua siedettävämpiin lukemiin ja valon määräkin lisääntyy päivä päivältä. Eikä siinä, talvi on kaikessa kylmyydessään todella kaunis vuodenaika: lumiset hanget ja auringon oranssi hohde punertavalla taivaalla.
 
Perjaina oli pakkasta lähemmäs 30 astetta, mutta kouluun oli silti ehdittävä ajoissa. Taisi loma kestää vähän turhan pitkään, sillä aamulla en meinannut osata sammuttaa kännykän herätystä! :-D Olin sentään sen verran fiksu, että lähdin bussilla, sillä päivän tunnit järjestettiin Tiedekampuksella. Syväjäädyin jo matkalla bussipysäkille ja bussia odotellessa, mutta sen jälkeen päivä oli oikein mukava. Meillä oli ysistä kahteentoista taidehistorian luento, minkä jälkeen päästiinkin jo kotiin (ruotsin tunnit oli tällä kertaa peruttu). Lähdettiin luokkakaverin kanssa kävellen koulua kohti, mutta eksyttiinkin matkalla Gina Tricotin alennusmyynteihin..
 Olen pitänyt taas pöytää kirpparilla vajaan viikon ajan, ja tavaraa onkin kadonnut ihan hyvällä tahdilla. Ihan hyvällä omatunnolla saisin siis täyttää kaappia hieman, mutta.. No.. Kaupasta poistumisen jälkeen sanoin vain muutaman valitun sanan: ''Seuraavan kerran, kun nähdään vaatekaupassa alennus - ei mennä.'' :-D 

Mutta mitä sieltä nyt sitten tarttui matkaan:
1. Harmaa ohut neule (8 e): harmaita vaatteita onkin kertynyt viime aikoina melko reilusti.. Tätä en voinut kuitenkaan vastustaa. 
2. Sifonkinen paita (8 e): sifonki ei ole ehkä kaikkein käytännöllisin materiaali tähän aikaan vuodesta, mutta voihan tätä käyttää laittamalla pitkähiaisen alle (ja vielä neuleen siihen päälle).
3. Treenipaita (8 e): ajateltiin veljen kanssa valloittaa LAMK:in kuntosali lähiaikoina, joten salivaatteille tulee taas käyttöä. En aio revitellä siellä ihan hulluna, mutta kaipaan jo salikäyntejä todella paljon.
4. Pitkä valkoinen neuletakki (10 e): kuvasta sitä ei näy, mutta tämä neule ylettyy yli polvien. Olen vältellyt pitkiä neuleita niiden ilmestymisestä saakka, mutta nyt oli aika ostaa sellainen itsellekin. Neule on niin lämmin ja oikeastaan aika kivan näköinen!  

 Shoppailun jälkeen käytiin vielä koululla tekemässä pari työtä loppuun, ja sitten oli aika siirtyä viikonlopun viettoon! Ihan ehti jo stressaantua yhdessä päivässä. :-D
Muuten viikonloppu onkin mennyt hyvin pitkälti kirpparipöytää siivoillessa ja uusia tuotteita hinnotellessa. Niin ja joogatessa. Olen ihan koukussa!
Tässäpä oli tämä hyvin sekava päivitys viikon kuulumisista. Alkuviikolla on tosiaan maanantai ja tiistai vapaata, keskiviikkona lähden Porvooseen tekemään kouluhommia ja sitten onkin taas pari päivää opiskelua. Palaillaan asiaan taas viikon päästä!
Heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti