sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Karoliina yökylässä & Nanan näyttely

Heippa! Tämä viikonloppu on ollut oikein tapahtumarikas: Nanalla oli kahden päivän näyttely Lahdessa ja Karoliina tuli tänne yökyläilemään lauantaina.
 Eilen Karoliina ilmestyi tänne melkein heti sen jälkeen, kun olin ehtinyt kotiin kissanäyttelystä. Vaihdettiin kuulumisia ja siemailtiin viiniä shampanjalaseista. Lattialla. Niin sen kuuluu parhaan ystävän kanssa ollakin: ei tarvitse esittää mitään, vaan voi tehdä ja sanoa kaikkea ilman, että täytyy sen kummemmin miettiä. Voi juoda viiniä lattialla shampanjalaseista tai vaikka Muumimukeista, jos siltä tuntuu.
 Loppuilta kului hyvän elokuvan parissa. Katsottiin Jahti-niminen elokuva, jonka katsoin joskus kuukausi sitten veljen suosituksesta. Suosittelen lämpimästi katsomaan tuon elokuvan, sillä se on todella vaikuttava. Jahti onnistuu herättämään ajatuksia ja voimakkaita tunteita. Valehtelematta yksi parhaista katsomistani elokuvista. Löytyy muuten Netflixistäkin! :-)
 Sunnuntai alkoi rennoissa merkeissä, kun laitettiin tv:stä pyörimään hömppäohjelmaa ja syötiin aamupalaa samalla, kun valmistauduttiin alkavaan päivään.
 Lähdettiin jo kymmenen maissa kirpparille ja kuvailemaan. 
Mitäs tykkäätte uudesta, vähän talvisemmasta ulkoasusta?
 Kirpparilta löytyi ihana Marimekon raitapaita ja Karoliinalle jokin mieluista niin, ettei kummankaan tarvinut lähteä tyhjin käsin! Lanttilassa on aina ehdittävä poikkeamaan, sillä onhan tuo yhtään liioittelematta parhain kirppari, joka olemassa on! :-)
 Sitten palattiinkin jo taas takaisin kotiin chillailemaan ennen, kuin Karoliinan kyyti saapui. 
Mikään ei voita parhaan ystävän kanssa vietettyä aikaa. Ei siitä varmaan sen enempää tarvitse edes kirjoittaa: viikonloppu on ollut todella onnistunut!
 Sitten Nanan näyttelyyn! Nana lähti jo torstai-iltana kasvattajan luo, sillä oltiin järjestelty asiat niin, että kasvattaja pesi ja kuskasi neidin näyttelyihin. Torstaina halin Nanaa oikein pitkään, rapsuttelin ja laitoin kuljetusboxiin neidin lempileluja. Oli aivan kauhea ikävä koko ajan!
Lauantaina päästiin sitten katsomaan Nanaa Lahden kissanäyttelyyn: siellä se neiti makoili boxissaan kuin rauhallisuuden perikuva ja katseli uteliaana ympärilleen. Ensimmäiset puoli tuntia meni Nanan silittelyyn.. Vasta sitten pystyin hädin tuskin kiertelemään myös muiden kisujen luona. Kiertelyjen jälkeen taas silittelemään Nanaa, sitten kahville, Nanan luo, kojuille ostamaan kissanhiekkaa ja -ruokia, sitten taas Nanan luo ja lopulta kotiin.
Äsken Nana viimein palasi reissultaan, vähän väsyneenä, mutta oikein tyytyväisen oloisena. 
Pari ruusukettakin tarttui matkaan: kaksi certiä ja Tuomarin paras. Loppupaneelissakin Nana oli ehdokkaana ja sai tuomareilta pisteitä. Olen äärimmäisen ylpeä pikkuisestani: myös ruusukkeiden ansiosta, mutta eniten siitä, miten rauhallinen neiti oli kaiken ihmispaljouden keskellä! 
Mutta nyt on tärkeintä, että Nana on taas kotona.
Kyllähän viikonloppuun mahtui myös ruotsin itsenäisten tehtävien kanssa puurtamista, mutta ei mikään ole täydellistä. Sitä paitsi: nyt on kaikki 17 sivua tehty ja kansiossa pois silmistä! :-D
Heippa!

7 kommenttia:

  1. Sun ja Karoliinan tapaamiset vaikuttaa aina ihan hirveän kivoilta! Tuollainen ajanvietto on just parasta. Eläinten näyttelyt on kans kivoja, onnea Nanan menestyksestä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. Uusi ulkoasu on tosi raikas! Ja sä se vaan kaunistut postaus postaukselta ^^

      Poista
    2. Parhaan ystävän seura on aina parasta, aika vaan vierähtää ihan huomaamatta. :-) Kiitos! On noissa näyttelyissä ihan oma tunnelmansa, ja kukapa ei tahtoisi viettää aikaa satojen kissojen keskellä. ♥
      Voi, ihana kuulla, kiitos. ♥

      Poista
  2. Ihana talvitakki ja banneri!
    Itellä kanssa sama linja parhaan kaverin kanssa: viiniä muumimukeista ja kuvat menee suoraan Näitä ei julkaista -kansioon :D
    Hieno Nana, purr :---3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Tykkään tosi paljon takista, se on vaan niin lämmin, mukava ja oman näköinen.
      Hahah! Niin sen kuuluukin mennä: ollaan just sitä, mitä oikeasti ollaan, mitään esittämättä. Kuviakin voi ottaa, mutta aika harva lopulta julkaistaan.. :-D
      Nana kiittää. :-P

      Poista
  3. Onnea näyttelystä!

    Banneri on kiva. Maisema on ihanan näköinen kun puissa on lunta! <3 Ja tietysti sinä näytät hyvältä myös vaikka sun päällä ei ookaan lunta, eh heh hee!

    (Pakko vielä sanoa että tosi herkun näköinen tuo Karoliinan muhkea keltainen huivi!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥
      Se olikin juuri tarkoitus: valkoinen ja talvinen maisema on aina yhtä kaunis. Hahah, olisinkohan mahtanut näyttää paremmalta lumen peittämänä..? >:-D
      Täytyypä viestittää kehut Karoliinalle! On kyllä kieltämättä ihanan muhkea ja sitäkin ihanamman värinen huivi.

      Poista