torstai 24. heinäkuuta 2014

''Nirvanassa kelluntaa, mieli yli aineen. Kosmista kelluntaa, veljet ja siskot.''

Hellou! Tämä viikko ollaankin vietetty ihan vaan kotosalla, ainakin tähän mennessä. :-) Vieraita on tosin käynyt tavallista useammin.. Alkuviikko on ollut rento: hellettä, porukoiden kanssa vietettyä aikaa, kiireettömiä aamua - ja tietenkin parhaan ystävän näkemistä valokuvauksen ja leffan merkeissä!
 Käytiin Karpon kanssa läheisessä metsässä kuvailemassa, vaikkei kummallakaan ollut erityisempää tarvetta uusille otoksille.. Tai no, ainakin sain hyvän tilaisuuden esitellä uutta, vaaleampaa hiusväriäni (mango = vaalea kuparinpunainen tmv). Otin pienen riskin, vaalentaessa ja värjätessä hiukset alusta alkaen itse. Joskus riskin ottaminen kannattaa - sillä lopputulos oli yllättävän tasainen ja vaalea! Eikä latvoissa edes juuri näkynyt vaalennuskäsittelyn aiheuttamaa kuivuutta.. :-) Mitä mieltä olette?
 Päällä oli ikivanha Nirvanan bändipaita ja repaleiset shortsit - sekä paljaat tassut, tottakai! Miksei aina voi kävellä ilman kenkiä? On paljon ihanampaa, kun voi tuntea jalanpohjissaan ruohon viileyden, sammaleen karheuden tai helteessä hohkaavan asfaltin.. Jalkoja ei ole suunniteltu kenkiä varten - nyt vaan kenkulit pois ja paljaat tassut tilalle! :-D
 
Yhdestä kuvasta väsäsin myös kesäisemmän bannerin, mitä mieltä olette? :-) 
 Kuvailun jälkeen ei ollut kiire mihinkään - joten ajauduttiin leffahyllylle katsomaan, jos siellä olisi jotain näkemisen arvoista.. Ongelma: ollaan jo nähty kaikki toistemme omistamat (näkemisen arvoiset) elokuvat, ratkaisu: Makuuniin! Makuunin poistoistakaan ei tällä kertaa löytynyt mitään ahaa-elämystä aiheuttavaa, joten päädyttiin Game over -nimiseen, suomalaiseen elokuvaan..

Game over menee suunnilleen niin, että hieman päästään vialla oleva, rikkaan perheen poika Kimi, manipuloi kaverinsa tappamaan erään pariskunnan - yrittäen pestä itsensä ulos kaikista syytteistä. Tämä nyt sitten melkein toimii, kunnes... noh, viimeisetkin ruuvit Kimin pienestä pääkopasta irtoavat liitoksistaan. Kuvailtiin elokuvan aiheuttamia tuntemuksia mm. näin: ''No, ei se nyt ihan surkea ollut - mutta ei kyllä hyväkään.'' ''Katos kummaa, kun se maksoikin vain euron..''. Eli en siis välttämättä suosittele ostamaan, vaikkei elokuva nyt varsinaisesti huonokaan ollut. Yritystä oli, mutta toteutus ontui ja näyttelijäsuoritukset olivat pääosin kankeita. Mutta kyllähän sitä yhden vähän huonommankin elokuvan katsoi, kun oli jäätelöä ja hyvää seuraa!

Parhaat kesäpäivät vietetään ehdottomasti ystävien seurassa - joten päivä oli vähintäänkin onnistunut! :-) Viikonloppuna olisi luvassa erään toivepostaus-ehdotuksen toteuttamista...! Heippa.

8 kommenttia: