sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

''hän miettii miksi toinen täällä valon lapsi on ja toinen yötä rakastaa''

Nyt on sitten reissut reissattu - ainakin muutamaksi viikoksi. Onneksi on kesä, ja matkaan voi lähteä ihan spontaanisti, turhia suunnittelematta.. :-) Nimittäin sellainen kuume reissun päälle on ehtinyt muutamassa viikossa syttyä! Suunniteltu reissu oli kuitenkin alkuviikon risteily Ruotsiin..!
 Lähdettiin bussilla Turkuun joskus iltapäivällä, ja oltiin illalla kahdeksan jälkeen laivalla. Yö kuluikin sopivasti baarin puolella - vaikka kuvan drinkki pienoisen pettymyksen tuottikin! :-)
 
Lyhyiden yöunien jälkeen suunnistettiin unisina kahvilaan aamupalalle.. Puuro oli hyvää ja tunnelma ehkä välittyy, vaikka lautasen reunaan on läikkynyt puuroa eikä kahvikuppikaan ole ihan puhtaimmasta päästä! XD Oli ihana aloittaa aamu kiireettä, ikkunasta merelle tuijotellen, kun aamuaurinko nousi pikkuhiljaa.
 Aamiaisen jälkeen bongasin kannelta saaria, joissa oli vain kuolleita puita, ja joissa pesi luultavimmin kanadan- tai valkoposkihanhia ruuhkaksi asti. Ne olivat upeita - ja aika aavemaisia! :-)
 ...mitäpä olisikaan risteily ilman Tax freessä kiertelyä? Tuliaisten lisäksi kassiin päätyi mm. Breezereitä, kookoslikööriä ja suklaata.
 
Ilmeisesti on melkeinpä mahdottomuus, etten jossain välissä löydä lintuja kuvattavakseni! :-D Tälläkin kertaa otin ties miten monta kuvaa laivan ympärillä parveilevista lokeista..
 Reissu oli lyhyt, sillä palattiin kotiin jo keskiviikkona. Laiva rantautui takaisin Turun satamaan yhdeksän aikoihin illalla - ja bussimatkan jälkeen oltiin lopulta kotona puolenyön aikoihin.. 
Risteilyt ovat aina niin ihania: kauniita maisemia, Tax freessä kiertelyä, hyvää ruokaa, baareissa istumista,..
 Laivalla oli Muumi-teema - joten aiheeseen liittyvää tavaraa oli pakko päästä ostamaan kotiinkin! Tänä kesänä on tullut ostettua ihan tavattoman monta Muumi-astiaa.. :-D Oli miten oli, nyt mukaan tarttui 2 kulhoa: kesän 2014 Purjehtien Tahmatassu & Tuutikki sekä Muumipappa. Hintaa noilla oli 17.90 - 19.90 e, muistaakseni.
Kulhojen lisäksi ostin mm. tarjottimen, muffinivuokia ja Milkan sekä Lindtin suklaita.
Ps. Spontaaneista reissuista puheen ollen, lähdetään uimaan - än yy tee nyt! :-D

2 kommenttia:

  1. Tänä kesänä oon itekki tajunnu sen spontaanien matkojen parhauden! Ahh. Jotenkin tuntuu aina helpommalta lähteä jonnekkin kun lähtee lyhyellä varoitus ajalla ja kotiin palaaminenkaan ei tunnu niin pahalta kun heti on päässyt matkan makuun. Spontaanius kunniaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, spontaania sen olla pitää! :-) En olisi voinut ennen kuvitellakaan lähteväni jonnekin ihan vaan yllättäen, mutta nykyään se on ihan parhainta.. Silloin ei tule suunniteltua liikaa, eikä murehdittua turhia, sen kun vaan lähtee! ♥

      Poista