sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Helsinki Pride 2014

Hellou! Takana on taas yksi kesän ehdottomista kohokohdista - nimittäin Helsinki Pride! Kotiuduttiin reissusta tänään aamuyöllä, mutta olo oli hämmentävän pirteä muutaman tunnin yöunien jälkeen.. Oli miten oli, tämän pidemmittä puheitta, antaa kuvien puhua puolestaan! :-)
 Lähdettiin Karpon ja Sannin kanssa liikenteeseen jo perjantaina iltapäivällä...
 ..ja kotiuduttiin luksushotelli Ompulle pienen etsiskelyn jälkeen. Illan aikana käytiin vielä mm. kaupassa ostamassa juomista ja syömistä seuraavaksi aamuksi, sekä tapaamassa muita Pride-porukkaan kuuluvia puistossa istuskellen ja enemmän tai vähemmän juomia nautiskellen. Lopulta jouduttiin palaamaan takaisin hotellille, kun sää kävi liian koleaksi.
Tottakai meidän ilta jatkui Sannin ja Karpon kanssa ''hotellibileissä'': viimeisteltiin kynsiä Pride-teeman mukaisiksi lepakkotarroilla, katsottiin telkkaria ja napsittiin kuvia. :-)
 Seuraavana aamuna herättiin sen verran ajoissa, että ehdittiin rauhassa meikkailemaan ja laittautumaan paraatia varten. Tulipa siinä vähän aikaa kulutettua Matkaoppaita katsellessa, kun ei sen laadukkaampaa ohjelmaa sattunut tv:stä tulemaan...
 Sitten olikin vuorossa marssi, joka lähti yhden jälkeen sankoin joukoin kohti puistoa..
 Meidän porukkaan kuului tällä kertaa mm. Karpo, Sanni, Makko, Kaikka, toinen Sanni, Jasse, Piia, Paula, Laura, Mervi , Kalle, Jenna,.. Tottakai myös monia muita kävi pyörähtämässä viltin reunustalla - ja löytyihän sitä muutama uusikin tuttavuus illan aikana!
 Tässä ehkä illan tunnelmaa parhaiten kuvaavat otokset.. Kyllä Valkovenäläiset ja Breezerit osaavatkin olla petollisia! XD No, ei se mitään, välillä vaan pienen kävelyreissun verran selviytymään ja sitten vaan iltaa jatkamaan. :-P
 Aika kului todella nopeasti, ja lähdettiin lopulta Karpon, Sannin ja Makon kanssa takaisin Lahteen 22.41 lähteneellä junalla. Kaikilla alkoi olla vähän kalvenneet naamat ja väsyneet fiilikset, mutta juttua riitti hyvin koko junamatkan ajan. :-) Oli tooosi hauskaa, vaikka tulikin vähän hölmöiltyä ja puhuttua mitä sattuu..! 
Nyt vaan innolla odottamaan seuraavaa kertaa!

8 kommenttia:

  1. Kiva toi missä oon taustalla XD sillee WTF

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, oli vaan pakko laittaa, kun toi kuva oli kaikin puolin niin asiallinen.. XD

      Poista
  2. porukkaa oli kyllä ihan kamalasti, siellä puistossa varsinkin mutta meno oli juuri tuollaista -- iloista ja vapaata :)
    breezerit ovat juonikkaita ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oli! :-) Mutta eipä se ihmispaljous sinällään yllättänyt..
      Hahah, niin on, yllättävän nopeasti ne sitten muutaman pullon jälkeen hujahtavat päähän.. :P
      Et tullut moikkaamaan! ;_;

      Poista
  3. ääää, oon aika tiutelitau!
    kopioin silti x---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, sama täällä, mutta hyvä kuva kumminkin. :-P Oli kiva kun tulit moikkaamaan! ♥

      Poista
  4. Hei! En tiedä oonko ennen kysynyt, mutta voisitko lisätä blogisi blogilistalle? Oon lueskellut kuulumisiasi jo pitkään, mutta muut lukemani blogit on blogilistalla. Ois huippua lukea sunkin blogia sitä kautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta, en olekaan aikaisemmin tullut ajatelleeksi. Saatanpa jossain välissä lisäillä blogin listalle. :-)

      Poista