sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesävaatteita

Heippa! Sain hämmentävän paljon rahaa ylppärilahjaksi, joten sitä jäi alkuperäisten suunnitelmien sijaan vielä ihan käyttöäkin varten. Suurin osa menee fiksusti säästöön ja yhteen pitkään suunnitteilla olleeseen hankintaan, mutta vähän jäi myös ihan käyttöönkin. :-) Jotenkin on aina hirveä kynnys lähteä ostamaan uusia vaatteita, koska niitä on muutenkin jo kaapit pullollaan, eikä mitään pakottavaa tarvetta tavaroiden hamstraamiseen edes olisi.. Päätin kuitenkin heittää ostomorkkiksen hetkeksi sivuun - ja ostaa muutaman vaatekappaleen täydentämään kesän vaatevalikoimaa!
Musta haalari (H&M, 14,95 e) & kukallinen haalari (KappAhl, 22,95 e)
 Joku ihme haalarikuume on ilmeisesti vallannut mieleni, sen verran päättäväisesti silmä kiikaroi ja käsi kopeloi läpi jokaisen kivan näköisen mekon helman.. :-D Jostain syystä haalareita ei kumminkaan löytynyt kuin muutama edes jotenkin kriteereitä vastaava - ja onneksi lopulta nämä kaksi ihanaa, kun olin jo luopumassa toivosta!  
Haalareissa vaan on sitä jotain: ei tarvitse pelätä tuulen tarttuvan helmaan, eikä kuitenkaan täydy läkähtyä farkuissa 30-asteen helteessä. :-) Vielä kun löytäisi jonkun vähän pitsisemmän/kuvioidumman yksilön....
Kameleonttipöksyt (Seppälä, 16,95 e, muistaakseni)
Okei, myönnetään: taustavalinta ei ehkä osunut ihan kohdilleen! :-P Nämä kameleonttihousut olivat kuitenkin aivan ihanaa kangasta ja olivat eniten etsimieni ''rentojen printtipöksyjen'' kaltaiset..
T-paita (Prisma, 16,95 e)
Omistan tällä hetkellä korkeintaan neljä t-paitaa, joten tämä ihana, läpikuultava paita tulee varmasti käyttöön.. Ihaninta oli läpikuultavuuden ja kivan kuvion lisäksi tietysti lemppariväri, minttu!

Tämmöisiä hankintoja siis tällä kertaa: olivat kyllä täysin ansaittuja ja oikeastaan aika tarpeellisiakin! :-) Mitä mieltä olette? Entä onko tullut hankittua jotain uutta kesän vaate-/asustevalikoimaa täydentämään?

4 kommenttia:

  1. HMssä ei ollut tuollaista mustaa haalaria kun mie ostin omani, tuo on kivempi. Oon vähän kateellinen nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi, sinne vaan ostamaan, on niitä varmaan vielä jäljellä! :-)

      Poista
  2. ihania kaikki ja juuri sun näiköisiä. katoin eka että miten ihmeessä noi mekot voi haalareita olla mutta hidas sytytys joo. törssäily on välillä ihan ansaittua, nyt ainakin kun kerran sitä vaan ylioppilaaks pääsee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, kiitos. :-) Sekin on kivaa haalareissa, ettei niitä aina edes tunnista haalareiksi.. ♥ Niinpä niin, kyllä sitä välillä pitää vähän sallia jotain itselleen! :D

      Poista