sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus Hiidenmäellä

Heippa! En ole oikein koskaan erityisemmin juhlistanut juhannusta - luultavimmin siksi, että omat synttärit osuvat niin lähelle tuota ajankohtaa.. Kuitenkin jotain pientä oli järkättävä, joten lähdetiin pienellä porukalla Huovilan puistoon ihailemaan erään keskenjääneen linnan perustuksia ja kapuamaan Hiidenmäen huipulle.. Nyt olenkin siis käynyt Hiidenvuoren lisäksi myös Hiidenmäellä! :-D
 Huovilan puistoon ei ole kovinkaan pitkä matka sieltä, missä asun - mutta suoraan sanottuna en ollut ikinä aikaisemmin kuullutkaan koko paikasta! Onneksi asiaan perehtyneempi matkaseuralainen osasi ehdottaa Hiidenmäkeä, sillä paikka oli aivan ihastuttava..
 Alueeseen kuuluu mm. neljä lampea, valtava metsäalue ja Hiidenmäen huipulla saattoi istua pienessä huvimajassa ihailemassa maisemia.
Pakko kuitenkin myöntää, että vielä maisemia enemmän nautin luonnontilaisen metsän kaatuneiden puiden päällä tasapainottelusta, erikoisten lintujen bongailusta ja käen kukunnan kuuntelu..  
Ah, tiedän olevani hieman tärähtänyt, mutta mikä voisikaan olla sen parempi tapa juhlistaa juhannusta? :-D
 Muihin, kenties jonkun silmissä tärähtäneisiin, mielenkiinnonkohteisiini kuuluu kaiken maailman naavojen, luppojen ja jäkälien kuvailu..
 
Hyttysten, viimaisen tuulen ja kauniiden maisemien tähdeksi päätyivät kuitenkin kurjet, joita päästiin ihailemaan oikein ajan kanssa reissun päätteeksi.. Hihih, että tällaista jussia vietettiin täällä päin. Mitenkäs siellä? :-)
Ps. Parasta kesäherkkua ovat aivan ehdottomasti kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat... NAM! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti