torstai 3. huhtikuuta 2014

Mums ♥

Moikka! Viikon ohjelma on ollut pähkinänkuoressa suunnilleen tämä: rentoudu, tapaa ystäviä, maalaa ja askartele. Aika hyvin se onkin onnistunut, vaikka tottakai on ollut mukava hääräillä paljon muutakin! Viime yön vietin Sannin ja Karpon seurana, ja mukaan lähti viimein valmistunut....
..noin mertin korkuinen taulu eräästä melko kuuluisasta tatuointitaiteilijasta. Kuka tunnistaa? 
Taulusta löytyisi vielä yhtä sun toista paranneltavaa, mutta kaiken kaikkiaan olen ihan tyytyväinen - kun nyt kumminkin vasta harjoittelen muotokuvien maalaamista. 
Mitä mieltä olette? Kenet maalaisin seuraavaksi?
 
Karpon ja Sannin luona ohjelma oli se perinteinen ja toimivaksi todettu: elokuvan katselua B&J:tä mutustellen ja Pepsi maxia litkien. Mikäpäs olisikaan sen parempi tapa viettää keskiviikkoiltaa?  

Elokuvaksi valikoitui tällä kertaa Call Girl, joka perustuu osittain tositapahtumiin. Elokuva sijoittuu 1970-luvun Ruotsiin, jossa 13-14 -vuotiaat Iris ja Sonja vedetään mukaan prostituutiobisnekseen. Parittajan perässä oleva poliisi saa pelätä henkensä puolesta yrittäessään paljastaa laajan paritusringin toimintaa - etenkin, mitä tulee palveluja hyödyntävien poliitikkojen nimiin ja niiden julkaisuun ennen vaaleja. Elokuvan historiallinen puoli oli omalla tavallaan kiinnostava, mutta toisaalta huomio kiinnittyi enemmän Iriksen ja muiden ''puhelintyttöjen'' tunteisiin.. Ylipäätänsä Call Girl on ihan näkemisen arvoinen elokuva! :-) Ruotsalaisissa elokuvissa on muuten yksi huomattava plussapuoli: niissä ei yritetä turhaan kaunistella, vaan esimerkiksi henkilöiden kasvot saavat kiiltää ja vaatteet repsottaa.
 Käytettiin aamupäivä vielä Karpon kanssa oikein hyödyllisesti: katsottiin lastenelokuvaa, höpistiin ja lopuksi käveltiin vähän matkaa yhdessä minun kotia päin. Olipa ihana ilta ja päivän aloitus bestiksen seurassa!

PS.
Leikin viikolla viherpeukaloa ja laitoin ensimmäiset yrtit kasvamaan! Tänä vuonna olisi tarkoitus elvyttää vanha mansikkamaa, josta tekisin itselleni ihan ikioman porkkana-/juuresmaan kesäksi. En malta odottaa! :--) 

Mutta joops, ei tässä muuta. Palaillaan varmaankin taas joissain merkeissä sitten sunnuntaina! :-) Aurinkoista ja rentoa viikonloppua kaikille. ♥

4 kommenttia:

  1. selkeästi Kat von D, ei voi erehtyä. :)

    VastaaPoista
  2. ihan mielettömän hieno toi maalaus! miten ketään voi osata.. :D

    VastaaPoista
  3. Butters: Juu :--))

    Annele: Kiitos paljon! Pelkäsin, ettei kukaan edes tunnista... ♥

    Jaana: Oi, kiitos paljon! :-) Siinä on kyllä aika paljon viilattavaa, mutta olen ihan suhteellisen tyytyväinen kumminkin - ja onneksi harjoittelemalla oppii vielä hieman paremmaksi. :-D

    VastaaPoista