sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tuparit & jatkot

Heippa! Eilen oli kuin olikin viimein baarireissun vuoro - tosin ensin istuttiin iltaa Jossun ja Rikun tupareissa. :-) Sunnuntai onkin kulunut juhlista toipumiseen surkean Katti-elokuvan ja pitkään venyneen aamupäivän unien parissa, mutta eikös se juuri kerrokin illan olleen onnistunut?
 Illan asuksi valikoitui punosvyö, kuviolliset sukkahousut, hempeä neuletakki, korkokengät ja tietysti aikaisemmin tuunaamani maximekko. :-) Mekko sai kehuja tutuilta - ja tuntemattomilta!
Illan isännät: Jossu ja Riku
Jossu, minä ja Sonia
Minä, Sonia ja Ese
Olin kerrankin ajoissa paikalla: vasta Sonia ja Ese olivat ehtineet paikalle ennemmin. :-) Jossun ja Rikun kämppä oli viihtyisä ja upeasti sisustettu! Muutenkin oli mukavaa viettää iltaa ensin pienellä porukalla, kunnes talo pikkuhiljaa pakkautui täyteen porukkaa. Tunnelma oli hyvä, juttua riitti ja musiikki pauhasi..
 
Kymmenen jälkeen jatkettiin matkaa kohti keskustaa, Glowia, ettei saataisi naapureilta valituksia liian kovasta melusta. Baarissa sitten viihdyttiinkin ihan pilkkuun asti, vaikka yhdellä jos toisellakin oli hetkittäin huono olo. :-D Nyt ei sitten tarvitsekaan vähään aikaan juoda! Oli ihanaa nähdä ystäviä pitkästä aikaa ja jutella oikein ajan kanssa.
PS.
Parasta seuraa lomaillessa on ehdottomasti Puppa, joka viihdyttää minua ja kissavanhuksia suloisella seurallaan maanantaihin asti!  
Niin että eipä tässä kai muuta, kuin hyvää alkavaa viikkoa! :--)

2 kommenttia:

  1. Puppa jyrää vanhukset kyllä kympillä jo !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaan: Puppa jyrää Eetun sata-nolla - Minni ottaa ja paiskaa Pupan seinään, jos vähänkin alkaa ärsyttää! XD

      Poista