sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kolmen kuvan viikonloppu

Heips! Torstaina jo postailinkin viikon tapahtumia - sillä viikonlopulle olin suunniteltu baarireissua, josta sitten olisin tänään kirjoittanut. Juhliminen kuitenkin siirtyi tällä kertaa vähän myöhemmälle, joten tänään tuskailen olemattoman pientä kuvasaldoa.. Hauskaa on kuitenkin ollut, vaikka mitään erikoisempaa ei tällä kertaa tapahtunutkaan. :-) Onneksi on lomaa, juhlia nyt ehtii melkeinpä milloin vaan!
 Lauantai-iltapäivä sai spontaanin käänteen: piti kuulemma ehtiä puoli neljäksi elokuvateatterille, kun lippu oli siellä jo odottamassa. Elokuvan sain kuulla paikanpäällä kertovan vanhan pariskunnan reissusta Pariisiin - ei ehkä ihan sitä omaa suosikkigenreä, mutta kun kerran lipun olin saanut, niin olihan se katsottava. :-P 

Le Week-End oli ihan hauska, vaikka taisin kyllä olla ylivoimaisesti nuorin ihminen salissa.. Pariisin maisemissa ja spontaaneissa käänteissä oli oma viehätyksensä, eikä elokuva tosiaankaan ollut pelkkää hempeilyä. Mitä tästä jäi sitten mieleen: no, nyt ei ole pelkkä tatuointi- vaan myös matkustuskuume...!
 Elokuva oli onneksi sen verran aikaisin, että ehdin vielä toteuttaa pitkään suunnitelmissa olleen asian: värjäilin uutta väriä vanhan kulahtaneen päälle. Nyt on sitten taas muutaman päivän ajan ihanan tuoksuiset, kiiltävät ja - ennen kaikkea - kirkkaan purppurat hiukset. Kuvastahan sitä ei tietenkään näe, mutta jotenkin tämä ''suuri saavutus'' oli näihin kolmeen kuvaan mahdutettava!
Viikolla leivoin jo Karpolle ja Sannille viemisiksi korvapuusteja, mutta viikonloppuna päädyin kokeilemaan paistettavaa minttusuklaajuustokakkua. Ihan onnistunut, vai mitä sanotte? :-P
Toivottavasti tällainen kolmen kuvan pläjäys turhine höpötyksineen kelpaa pahimpaan postausnälkään! :-D Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti