perjantai 18. huhtikuuta 2014

Heips. Käytiin Karpon ja Sannin kanssa tiistaina tivolissa, mistä oli tarkoitus tulla tänne jo eilen postailemaan.. Saatiin kuitenkin sen verran ikäviä uutisia, että päivän suunnitelmat menivät kokonaan uusiksi.. Palaillaan silti muutaman kuvan ajaksi tiistain iloisiin tunnelmiin! :')
Mistä tunnistaa bestikset? Yhden pisteen vihje: keng...
 Ostettiin sarjalippu, jolla saatiin neljä lippua jokaiselle - harmi vaan, ettei tuolta tivolista ihan niin montaa kiinnostavaa laitetta edes löytynyt! :''D Tulipahan sitten pyörittyä pariin kertaan samassa laitteessa ja kulutettua loput liput peleihin. Tivolireissu hyvässä seurassa oli aivan ihana, vaikka sää oli kylmä - ja lopulta oli pakko lähteä kotiin hypotermian uhatessa.  
Ensi vuonna taas uudestaan! :--)
 Eilen aamulla saatiin sairaalalta soitto: mummo oli saanut uuden aivohalvauksen, tällä kertaa paljon pahemman kuin aikaisemmin. Tiesin tilanteen olevan paha, mutta jotenkin sen tajusi kunnolla vasta, kun seisoi siinä sairaalavuoteen vierellä.. Ei siinä osannut edes itkeä, eikä oikein tiennyt mitä tehdä. Pidin vain kädestä ja sanoin hyvästit, ihan vain varmuuden vuoksi. Nyt ei voida kuin odottaa, mikään ei ole vielä varmaa. Tietysti toivotaan parasta.. Tällaisiin asioihin ei pysty ikinä valmistautumaan, ei vaikka tietäisi toisen olevan jo vanha, ei vaikka se on vain osa elämää. Nyt on vain toivottava parasta, ei tässä oikein muutakaan voi. Tuntuu hölmöltä kirjoittaa näin sekava teksti, mutta sen verran sekavat on ajatukset, ettei tätä kai järkevämmin voi sanoiksi pukea.

Viikkoon on mahtunut siis paljon suruja - mutta myös ihania hetkiä ystävien seurassa! :') Luonto heräilee taas henkiin talven jäljiltä, ja on ihana huomata aina uusia merkkejä keväästä.. Nautitaan nyt vain pääsiäisestä ja kesän lähestymisestä! ♥

4 kommenttia:

  1. Hei voitko tehdä joskus postausta sun lempijutuista, tyyliin lempiruuat, eläimet, värit, harrastukset..?

    VastaaPoista
  2. Voimia paljon! ):
    Ihana tuo sinun kukkahaalarisi, mistä se on? (:

    VastaaPoista
  3. Oi että oon niin edustava jälleen ;DDDD

    Niin kuin sanoin jo, tuen teitä koko perhettä,- minun toista perhettäni,- henkisesti koko ajan !:)

    VastaaPoista
  4. Butters: Hyvä idea, laitetaan korvan taakse! :') Palaan asiaan varmaan, kun saadaan asioita täällä vähän järjestykseen..

    Elin: Kiitos paljon, niitä todella tarvitaan. Haalari on kirpparilöytö viime kesältä - yksi suosikkivaatteistani! ♥

    Karpo: XD Niin me kaikki! Tiedän, ja olen siitä ihan äärettömän kiitollinen. ♥ Oot rakas.

    VastaaPoista