sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Taidelauantai

Eilinen aamupäivä kului Lahden taiteita kuvaten, koska oltiin saatu sellainen tehtävänanto valokuvauskurssilta. Aluksi lähinnä hirvitti, jos ihan totta puhutaan, kun piti herätä lauantainakin ennen yhdeksää kouluhommia tekemään.. Mutta mitä vielä - aamuheräämisen kauhu lievittyi aika nopeasti, kun otti kameran mukaan ja lähti upeaan auringonpaisteeseen kuvailemaan! :-)

 

Kaiken kaikkiaan Taidelauantai onnistui yllättämään todella positiivisesti! Tuntui, että tänä vuonna oli kaikki just eikä melkein kohdillaan: sää oli loistava, porukkaa oli paljon ja esityksiin oli panostettu kunnolla! :-) Kaikkein hienoimman show:n järjesti kuitenkin Karpon ja muiden Dilojen elävät patsaat!

 

Olkoonkin sitten, että pitäisi keskittyä täysillä opiskeluun (YO-kuuntelu on jo tiistaina ja viikon päästä keskiviikkona on kirjallinen osuus *paniikki*!), niin kyllä Taiteita pitää aina juhlistaa! ; )

Meidän porukkaan kuului tällä kertaa Sonia ja Oona, sekä mm. Makko ja Roosa, jotka kävivät moikkailemassa. Aloiteltiin Sonian kanssa täällä ennen lähtöä - kuvailtiin, juteltiin ja hengailtiin. :-D Sitten illalla matka jatkui kohti Glowia, jossa Oonakin liittyi myöhemmin seuraan. 
Oli kyllä mitä mahtavin ilta! ♥ Ihania ihmisiä, paljon uusia tuttavia, musiikkia, tanssia ja vähän liian monta drinkkiä! Ja kerta se on kai ensimmäinenkin, sillä ei ollut mitenkään hurmaava olo yöllä.....


Seuraava viikko kuluukin varmaan aika tiiviisti kouluhommien parissa.. Onneksi edessä häämöttävä YO-koe tarkoittaa myös sitä, että se on sitten viimein ohi kunnes taas keväällä kaikki loput kolme ainetta...! :--)
Eipä tässä kai sitten muuta - heippa! ♥

2 kommenttia:

  1. yo-kirjoitusten kanssa sama homma minulla. mutta kyllä niistä selviää ja sitten hypellään volttia kun ne on ohi ^^
    näyttää tosi hienolta tapahtumalta, oli varmasti tosi kivaa!

    VastaaPoista
  2. riri: Paljon onnea kirjoituksiin! :) niinpä sitten hypitään ja tanssitaan pöydillä muutama kuukausi, kunnes on aika taas ressata kevään kirjoituksia.. ;)
    Oli kyllä upea tapahtuma! <3

    VastaaPoista