sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Oonan 18 v.

Heips! Istun omassa huoneessa näpyttelemässä postausta miniläppärillä (koska toinen kone jouduttiin väliaikaisesti purkamaan remontin tieltä), ja kuuntelen kuinka kaatosade ropisee peltikattoa vasten. :-) Miniläppärillä kuvien muokkaaminen on tosi työlästä ja turhauttavaa, joten joudutte nyt tyytymään muokkaamattomiin otoksiin - mutta ei anneta sen häiritä!

 

Eiliselle illalle sattui päällekkäin kahdet juhlat: Oonan 18-vuotissynttärit ja syksyn YO-kirjoitusten selvittämisen juhlistaminen baarissa. Mentiin siis ensin Oonalle, josta jatkettiin koko porukalla keskustaan baariin. Olipa hämmentävää, kun paikalla oli niin paljon tuttuja - suunnilleen puoli baaria oli meidän porukkaa! XD

Miniläppärin hienouksia part 100: kuvat ilmestyvät juuri niin päin, kuin läppäri päättää..
Leivoin Oonalle lahjaksi suklaakakun, jonka välissä oli vadelma- ja suklaakreemiä ja päällä paksu suklaakuorrutus. ; )
 
 
 
Oonalla istuttiin iltaa, naurettiin ja kuvailtiin muutaman tunnin ajan, kunnes jossain välissä lähdettiin siirtymään kukin tavallaan kohti kaupunkia.. Toiset juoksivat sateessa bussin perään ja Sanni, minä, Roosa ja Karpo lähdettiin autokyydillä hetken odottelun jälkeen.

Essi, Masa ja synttärisankari
 

Vallattiin baarista nurkkapöytä, kun oltiin kerätty porukka kasaan Glowin edustalla. 
Jassekin liittyi seuraan! :>


 

Löydettiin jossain välissä vielä (toinen) Oona ja Hanna, joten meillä alkoi olla jo aika iso porukka kasassa.
Melkeinpä kaikki, keiden oli tarkoitus ilmestyä, tulivat paikalle (paitsi Jossu :<), joten oli aika mahtava fiilis!

 

Niin ja tietysti Sonia! <3


Tanssittiin, tilailtiin drinkkejä ja juteltiin aika syvällisiäkin juttuja pilkkuun asti, joten ei voi sanoa, että olisi ollut huono ilta! :-D Käveltiin vielä Sonian ja Esen kanssa takaisin koteihimme.. 

Aamulla heräsin vasta kahdelta, mikä oli aika hämmentävää, koska yleensä nukun korkeintaan kahteentoista.. :o Koko päivä hujahti ohi ihan hetkessä - mutta hyvä vaan, että sai vähän univelkoja pois, niin jaksaa herätä taas huomenna aikaisin kouluun! :'') 

Ei tässä nyt varmaan muuta, heippa! <3

3 kommenttia:

  1. sun ystävät ovat kyllä onnekkaita kun niillä on sut. olet niin ihanan positiivinen mutta osaat puhua myös vakavista asioista.
    koita jaksaa koulussa <3

    VastaaPoista
  2. riri: Oi ei apua, kiitos ihana! ;_; Useimmiten kyllä tuntuu, että olen enemmän riesaksi kuin oikeasti onni ystävilleni.. Tosi ihana kuulla, että olet toista mieltä. ♥
    Kiitos, varmaan nyt alkaa hetkeksi pahimmat stressit helpottamaan! :') ...kunnes sitten tulee ne loput ylppärit, mutta se on sitten sen ajan murhe...

    VastaaPoista
  3. totta, älä jää murehtimaan sellaisia ennen kuin on pakko.
    ja pöh sä mitään risaksi olet :)

    VastaaPoista