sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Onhan meillä oikeus onneen, mutta mistä sitä voikaan ostaa?

Heips! :') Viime ja tuleva viikko onkin nyt taas koeviikkoa hui miten nopeasti aika kuluu! :o, joten on taas tullut lueskeltua ja rustailtua paperille muutamia kokeita.. Sanokaa mitä sanotte, mutta olen edelleenkin sitä mieltä, että koeviikot ovat tosi rentoja, eikä niiden aikana tarvitse kauheammin stressailla! Ainakaan tässä jaksossa, kun kaikki motivaatio on jo hiipunut YO-koerutistuksen jälkeen.. :--P
Tyyne ja Jossu
Keskiviikon ohjelmassa ei ollut mitään koetta eikä valmistelua, joten sain nukkua kerrankin pitkään.. Päivän huipuksi käytiin vielä Tyynen, Jossun, Hannan ja Oonan kanssa Finnkinolla katsomassa Millerit -niminen elokuva. 

Joku on ehkä joskus kuullut minun sanovan, etten voi sietää komedioita - mutta tämä kyseinen oli jopa ihan viihdyttävä! Olkoonkin, että useimmissa kohdissa joutui kokemaan voimakasta myötähäpeää, eikä aina tiennyt itkeäkö vai nauraa... XD

Oli kuitenkin mitä loistavin lopetus illalle ja ystävien seura piristi valtavasti tätä kaamosmasennuksen kurjistamaa pääkoppaa.
Koulussa tein perjantaina aamulla biologian kokeen, istuin pari tuntia selailemassa blogeja ja nuokuin tunnin ajan englannin valmistelussa. Sen jälkeen vietettiin äiti-tytärpäivää, jonka aikana käytiin kiertelemässä kaupoissa ja Picnicissä syömässä. :') Oikeastaan meillä menikin myöhäiseen iltaan asti, kun kierreltiin kaupoissa ja höpöteltiin niitä näitä... Ihan mukavaa piristystä opiskeluun!
Talvitakki (n. 100 e, Stadium)
Edessä häämöttävä talvi tuntuu vähän pienemmältä möröltä, kun odottamassa on oikein paksu ja lämmin toppatakki! :-) 

Näitä talven ja kaamoksen karkoitustaikoja kyllä tarvitaankin, koska jokavuotinen kaamosmasennus ja ylipäätään epämääräinen alakulo tekee taas tulojaan.. Tuntuu, ettei oikein jaksa innostua mistään, väsyttää koko ajan ja aamulla herääminen on yhtä tuskaa. :< Suomen väestöstä suunnilleen yksi prosentti (voi olla, että muistan väärin..) kärsii säännöllisesti kaamosmasennuksesta, ja TOTTAKAI minä kuulun tähän prosenttiin. Harkitsen jo, että ostaisin kirkasvalolampun, koska sen myönteisiä vaikutuksia kehutaan joka yhteydessä! Mahtaakohan tuo toimia? :o Ehkä tämä nyt tästä taas selkeytyy, kun viiman ja pimeyden alkushokki laantuu..
College (n. 30 e, Stadium)
Tänään käytiin juhlistamassa Makon nimipäiviä (vaikka noin yleensä tuntuukin vähän hämmentävältä niitä juhlistaa..) ja vein mukanani suklaamoussetäytteisen mansikkakakun.

Huomenna vielä viimeinen koe - ja sitten on kaksi päivää vapaata! :-D Kyllä kelpaa, kun saa nukkua pitkään ja ''valmistautua'' seuraavan jakson alkuun.. Heippa!

4 kommenttia:

  1. Ensimmäiseksi mun silmille hyppäsi jotenkin toi salaatti ja oi vitsit, toi näyttää ihan superherkulliselta! <3 niinkuin myös tuo sun tekemä kakku, nam! (okei, mulla on ilmeisesti nälkä ;D) Hyvän näkösen takin oot kans löytäny, tuolla alkaa olla ihan järkyttävän kylmä ;(

    Toi kaamosmasennus on kurja juttu, mustakin tuntuu että on aina jotenkin tavallista alakulosempi fiilis kun alkaa tulla syksy. Mutta tosiaan kirkasvalolampusta saattaisi olla apua. Itseäni auttaa lähinnä se että silloin joskus kun se aurinko paistaa niin meen ulos ja yritän imeä itseeni kaiken mahollisen aurikoenergian xD ja illalla poltan kynttilöitä ja fiilistelen, sillä vaikka se pimeys voi olla ankeeta niin voi se olla ihan tunnelmallistakin. Myös kaikkia vitamiinejä (C, D mitä niitä nyt on..) kannataa muistaa ottaa kun niiden puute voi vielä lisätä väsymystä.

    Mut onnea vikaan kokeeseen! Muista latailla akkuja kunnolla vapaapäivinä! :)

    VastaaPoista
  2. ei ihme että sulla on koeviikolla rentoa kun osaat niihin valmistautua, toisin kuin eräät x)
    100 e?? leikin, että en lukenut tuota pikkupränttiä... kiva takki anyway! ja jotenkin lämpösen näkönen paita, ehkä se on toi väri.

    VastaaPoista
  3. on muuten ihan kukkua toi yksi prosentti homma kun kaamosmasennuksesta puhutaan, takaan sen. tai sitten vaan kaikki mun läheiseni kuuluu tuohon pikku prosenttiin

    VastaaPoista
  4. majoram: Oli kyllä hyvää salaattia. ; ) Kiitos paljon! <3 Joo, niin on.. Tosin ennusteiden mukaan olisi vielä vähän aikaa lämpimämpiä kelejä ja auringonpaistetta luvassa. :') Tuolla takilla aion kuitenkin selättää sen kylmän sitten, kun pahimmatkin pakkaset iskee!
    Sama täällä, päivisin yritän imeä kaiken mahdollisen auringonvalon ja illalla sitten tunnelmoin kynttilöillä.. <3 Välillä tuntuu (lähinnä aamuisin), että valoa olisi silti oltava vielä paaaljon enemmän - ja sen takia harkitsen vakavasti sitä kirkasvalolamppua. :'')
    Kiitos paljon! Ja kiitos ihanan piristävästä kommentista!

    riri: Niinpä kai.. XD Eli mitä tästä opimme...? Kirja käteen ja opiskelemaan, hyvissä ajoin! ;D
    Njoo, kieltämättä takeista, ja vaatteista ylipäätänsä, pyydetään nykyään ihan hirveitä hintoja! Kuitenkin päätin nyt sijoittaa kunnolliseen, lämpimään takkiin, jota tulee käytettyä useamman talven ajan.. :') Kun ei se halpa takki lopulta tule sen halvemmaksi, jos seuraavana talvena täytyy jo hankkia uusi..
    Hih, vähän samaa mieltä olen itsekin. Miten sitten tuntuu, että kaikki on allapäin tähän aikaan vuodesta, vaikka kaamosmasennusta on (toistuvasti) muka ainoastaan yhdellä prosentilla? :-oo

    VastaaPoista