keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kato taivaalle, ota rennosti

Mooi, mitä mieltä olette uudesta bannerista? En ole siihen ihan täysin tyytyväinen - mutta täytyihän blogille nyt jonkinlainen syksyinen päivitys saada aikaiseksi! :-) Mielipiteet olisivat tosiaan kivoja...
 

 Käytiin tosiaan Karpon kanssa vähän metsässä kuvailemassa maanantaina, kun oli kerrankin tarpeeksi aikaa koulun jälkeen. :-)


Kuitenkin, se toinen asia, josta halusin tulla höpöttämään, on tietysti tämän päivän YO-kirjoitukset. Kirjoitin englannin nyt (ja loput sitten keväällä), joka oli siis ensimmäinen tekemäni ylppärikoe. :-D Istuin kiltisti viisi tuntia pakertamassa energiajuoman, kahvin ja viinirypäleiden voimalla. Pakko sanoa, että oikeastaan jopa tykkäsin siellä istumisesta!  

Koe oli aika vaikea - enkä siis varmaankaan yllä ihan tavoittelemiini tuloksiin.. Mutta oli miten oli, tein ainakin parhaani, ja sen on pakko kelvata! ;-) Nyt saa sitten hyvällä omalla tunnolla lähteä viikonloppuna juhlistamaan kirjoituksia kaveriporukalla..

Kirjoittiko/kirjoittaako kukaan muu tällä viikolla mitään? Mitkä fiilikset jäi? :-)

5 kommenttia:

  1. Minä kirjoitin, psykologian! Eikä mennyt ihan niin kuin kuvittelin...koska alussa vähän jännitin ja hätiköin :< Mutta saapas nähdä, marraskuuta ootellaan jännityksellä!

    Banneri on ihana, kauniit värit.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana banneri! :) ja muutenkin ihanan syksyisiä kuvia <3

    Mäkin kirjotin tänään englannin, oli kyllä kieltämättä aika vaikee koe ;D Nyt sit vaan pitää jännityksellä odottaa niitä tuloksia, hui!

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno banneri, olet niin ihanan kuvauksellinen <3

    VastaaPoista
  4. Jaana: Kiitos paljon! :-)

    Kaiku: Varmasti se meni hyvin! Mutta tosiaan, niin kuin sanottu, ei sitä tiedä vielä ennen marraskuuta, eikä sitä kannata nyt kauheasti murehtiakaan. :') Pidän peukut pystyssä!
    Kiitos paljon! <3

    majoram: Kiitos. :-))
    Joo, niin oli! Mutta aika moni tuntui olevan sitä mieltä, joten ehkä se sitten vähän nostaa tuota lopullista tulosta. :D Niinpä!

    Star Chaser: Oij, kiitos paljon! <3

    VastaaPoista