keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Tavallinen aamupäivä ja jotain vähän spontaanimpaa

Heis! ; ) Eipä tässä mitään ihmeempiä, loma jatkuu tietysti edelleen, mutta olen nyt ensimmäistä kertaa yksinäni. Nimittäin aluksi oli Makko ja äiti lomalla ja sitten oli isä. No, ihan mukavaa vaihtelua puuhailla yksin, eikä täällä niin hiljaistakaan ole, kun soittaa musiikkia!


Viime päivinä olen pukeutunut jotenkin ihmeen punk-vaikutteisesti.. Tai no siis, kuvassa kaksi on vaan ruutua ja mustaa sössöä, ja ykkösessä taas kampaus oli sellainen toiselle puolelle kiskottu. Innostuin taas ajatuksesta, että lyhentäisin toista puolta siiliksi ~ koska edellisen kerran, kun niin tein, rakastin niitä hiuksia yli kaiken. :''D Mutta ajattelin sitä toteutusta vaikka niin, että lätkäisee sekaan piilosiilin, jonka voi laittaa esille silloin kun tahtoo.. No saa nyt nähdä, mutta jotain uutta näihin alkaisin jo kaipailemaan! :---P


Päätin hemmotella itseäni ostamalla eiliseksi illaksi BEN & JERRY'S:in Peanut Butter Cookie Dough - jäätelön. Olin maistanut kyseistä puikkoa joskus aikaisemminkin, ja muistin että se oli hyvää, joten oli taas aika terästää muistia. Pakko kyllä sanoa, että olin hieman pettynyt, kun sitten pääsin tätä maistamaan! Olin joutunut jonottamaan kaupassa tämän kanssa vähän liian pitkään, joten jäätelö oli jo ehtinyt hieman sulamaan ja se oli vähän rakeista. Ilman tätä jäätelö olisi varmaan ollut tosi hyvää.. No, kuorrute oli kuitenkin mahtavaa ja satunnaiset osumat sisällä oli hyviä. ; D Onko teillä mitään kokemuksia tästä? ♥


Jäätelön ostamisen jälkeen lähdin jossain välissä kävelemään kaupungille, jossa tavattiin Hillan kanssa taas pitkästä aikaa. Kierreltiin sielä pari tuntia shoppailemassa ja löysin 70 %:n alennuksesta kuvan valkoisen pitsihameen, jota olen aikaisemmin katsellut pariin otteeseen. Ajattelin sitten ostaa, kun hintaakaan ei ollut kuin sellaiset kahdeksan euroa, vaikka se ei ollut mitenkään erikoisen näköinen päällä. Tänään kuitenkin laitoin sen päälle ~ ja olen tyytyväinen, koska se osoittautuikin paljon ihanammaksi! ♥ Sain muuten Hillalta aivan ihanan lahjan, jonka senkin esittelen tässä pian, kun saan aikaiseksi ottaa kuvan kaikista lahjoista.. ; )


No, näistä ''punk''-vaikutteisista asusteista siirryinkin sitten kertaheitolla paljon hempeämpään. Pukeuduin kokonaan valkoisiin ja kokeilin väkertää hiuksiin laineita suoristusraudan avulla. Kuvasta ne näkyy vähän huonosti, mutta tykkään näistä niin paljon, että laitan ehdottomasti uudestaan!



Aamulla tuli sellainen fiilis, että on ihan pakko päästä leipomaan kuivakakkua.. Leivoimpa sitten kerralla kaksi ja ne onnistui tosi kivasti! :-D Ainut miinuspuoli oli, että kun rupesin pilkkomaan appelsiinia tuota vaaleampaa kakkua varten, huomasin hedelmän olevan keskeltä ihan musta. Yök! Lämpö pilaa kaikki hedelmät aina kesällä... ananaksetkin. : < 


Eilisellä shoppailureissulla kokeilin löytämiäni korkeapohjaisia tennareita, tosin mustia.. Niiden pienin koko oli kuitenkin liian iso jalassa, joten ne jäi vielä siinä vaiheessa kauppaan. Ajatus näistä kengistä jäi kuitenkin vellomaan mieleen ~ ja tänään oli pakko päästä ostamaan sopivan kokoiset vihreät versiot! Eli siinä vaan polkaisin täysin spontaanisti kaupungille ja marssin kauppaan ostamaan ne. 8D Nyt voin sitten käyttää ''korkoja'', ilman että niitä huomataan! >:----D Voiko sen parempaa ollakaan?

Mutta nyt ei sitten muuta, ihania loma- (ja myös työ- tietysti!) päiviä kaikille! ♥♥

3 kommenttia:

  1. Itse en yhtään tykkää tuosta jäätelöstä! Ostankin nykyään vain niitä purkkeja jos Ben&Jerry's:iä haluan (;

    VastaaPoista
  2. Voi, leipominen on kivaa! Kun vaan saa aikaiseksi aloittaa...

    Nättejä kuvia nätistä tytöstä, mutta oot sä kyllä kippee :(

    Kivoja kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista
  3. räiskäle: On se keksisysteemi ihan hyvää, mutta tuo oli vähän turhake! Purkit on hyviä. ; )

    kiipeilijä: Niin on! Hihihi, ei mulla ole mitään aloitusongelmaa yleensä.. Mutta sitten se on myös palkitsevaa, kun saa lopputuloksen jne. :)
    Kiitos. ♥ Hm..
    Kiitos ja samaa sinnekin päin!

    VastaaPoista