sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Matkalla maailmalle!

Heipsis kaikille! :--) Oli taas aika tulla sepustamaan jotain viikonlopusta, niin kuin on ollut tapana sunnuntaisin. Fiilikset ovat tällä hetkellä korkealla, kun odottelen huomista sormet syyhyten.. (tähän saat ehkä hieman osviittaa otsikosta sekä tämän postauksen loppupuolelta!) ♥


Perjantai oli kerrassaan kummallinen (mutta niin ihana!) päivä! Soitin nimittäin lähinnä huvikseni äidille, kun olin käynyt kontrollissa. Ajattelin ilmoittaa, että lähden kaupungille shoppailemaan. Äiti oli kuitenkin lähdössä juuri töistä, joten hän poikkesi hakemaan minut sairaalalta ja pääsin tarakkakyydillä sellaisen 10 kilometrin matkan! Viime kerrasta ei olekaan, kuin kymmenen vuotta.. Mutta oli se kyllä kerrassaan mahtavaa, kun sai vaan istua siinä kyydissä ja katsella maisemia. >: )


Vaikka ulkona olikin vain vaivaiset kolmekymmentä astetta, oli tietysti pakko valita karkkipäivän karkeiksi suurin osa suklaata. >8D Mutta en valita, koska ei ne sulaneet lähes ollenkaan..! Ostin myös tuon edellisen kuvan penaalin (säilytysrasiaksi laukkuun: siellä on bussikortti, purkkaa, ponnareita jne, koska laukusta itsestään ei taskuja löydy), kahdet legginsit, kaksi kulhoa ja ison Dakinen laukun matkustelua varten. :-)
Hahah, ei mikään turhan tarkka rajaus >:---D

Mutta joop, halusin siis tietysti jo esitellä toisia niistä uusista legginseistä. Näiden printissä on värikkäitä ruusuja ja niissä toisissa on punaisia ruusuja leopardialustalla. ; ) Hiuksien tämän hetkisen kunnon näkee vähän liiankin selkeästi tuosta alemmasta kuvasta -> pitänee hipsiä soittamaan parturille..


Lupasin siis esitellä sen Makko-herralle tekemäni taulun, joten tässä se nyt on! Voisin kertoa teille vaikka kuinka monta virhettä, jotka siinä ärsyttää, mutta se on kuitenkin ensimmäinen maalaamani taulu, joten annetaan ne tällä kertaa anteeksi. Sain jo kaksi muuta tilausta tämän pohjalta ja odotan jo innolla, kunhan pääsen seuraavaa taulua suttailemaan! ♥ Kuvan miekkonen on muuten olevinaan R.E.M:in Stipe, mutta aika kaukaa tässä mennään..


Lähden huomenna vähän reissaamaan, enkä voisi olla enää yhtään enempää innoissani! Palailen aiheeseen paremmin viimeistään torstaina! ♥ 8))))

5 kommenttia:

  1. pikku tähti: Kiitos, hauskaa tulee taatusti olemaan! :--) ♥

    VastaaPoista
  2. onks noi muutama karkki sun karkkipäiväkarkit? :( saat sä enemmänkin herkutella. eihän tuota edes voi kutsua karkkipäiväksi.
    oo, tarakalla varmasti hauska matkustaa ja hyvää matkaa täältäkin :D

    VastaaPoista
  3. Evu: Oli siinä vielä muutama ja kyllä niistä riitti kivasti. :--) Oli kyllä hauskaa! Ja kiitos kiitos ♥

    VastaaPoista
  4. riitti anoreksialle. :( en ihmettele, että olet noin (voisiko sanoa luuranko) täällä taas tappelen itteni kanssa kun laihaakin laihempaa kehoa vastaan.
    koita tyttö syödä ja saada kuntoa vähän parempaan! :)

    VastaaPoista