sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kesäpäivät ja ensimmäinen piknik

Heips! Minun on pitänyt tulla kirjoittamaan jo kahtena edellisena päivänä, mutta ulkona on juuri silloin alkanut ukkostamaan niin paljon, että on ollut pakko vetäytyä jupisten muihin puuhiin.. Tänäänkin ukkosti ja satoi kaatamalla hetken aikaa, mutta nyt näyttää jo vähän aurinkoisemmalta! :-) Sateesta tulikin mieleen, että kastuin tänään ihan läpimäräksi tuolla ulkona! Kun lähdin kävelylle, aurinko paistoi kuin viimeistä päivää, mutta puolessa matkassa iski ihan kunnon kaatosade...


Ja kiitos ihanan ukkosen, kamerassa on ties kuinka monen päivän kuvat, enkä enää kunnolla niiden tarkoitusta muista! >: D Kyseinen kuva on kuitenkin torstailta ~ innostuin niin hirmuisesti noista uusista kengistä, että pakkohan niitä oli päästä testailemaan! Lopputulos: päivän päätteeksi kantapäässä kipeä, verestävä ja vaaltava rakko. En ole voinut vieläkään pitää kunnolla kenkiä! D:

Huomatkaa mikä värien sopusointu! Mintunvihreä on ihanin ♥

Ja ööh, perjantaina oli ihan pakko päästä Makuuniin ostamaan vähän irtokarkkeja. Karkkipäivä! ♥


Ja ööh, kissoilla on ollut joku ihme sotimis-kuherruskuukausi-vaihe. Ne on koko ajan nuolemassa toistensa korvia tai painimassa kunnon käsipainiotteilla! Toisaalta ehkä se tarkoittaa, että ne alkaa viimein tutustua toisiinsa kunnolla...

Luovien (luokan) piknik 
(eli synttärijuhlat part 3.)


Eli tosiaan, sain viimein aikaiseksi kutsua vielä viimeisenkin porukan kasaan. :--D Ulkona oli niin ihana ilma, että olisi ollut haaskausta viettää se sisällä. Keräsin siis tarjottavat ulos ison viltin päälle. Kesän ensimmäinen piknik ~ ja seura oli hyvää! Koko luokkaa en saanut kasatuksi, mutta vieraina olivat tällä kertaa: Jenna, Daniela, Jupa, Julli, Katri ja Raksu (alias Elina)! ♥ Olin tehnyt tarjottavaksi mm. Melonikakun, jäätelömelonin ja kaksi kuivakakkua. ; )

 Ja nyt ajattelin esitellä myös saamani lahjat:


Hillalta sain leppäkerttulaatikossa kokoelman kaikkea pientä ja uskomattoman suloista. ♥ Etenkin rakastuin noihin jäätelökorvakoruihin, joita olen käyttänyt jo pariinkin otteeseen. Myös bambikoru on aivan yltiöihana ~ hieman vain pelkään, että onnistun sen rikkomaan! Löytyihän paketista myös tekemäni macarons-koru, jonka Hilla viimeisteli täytteellä.. Ei mikään kovin upea ilmestys, mutta jostainhan sitä täytyy alkaa!


Jennalta ja Danielalta sain hämmästyksekseni melko arvokkaan lahjan, sillä olin varautunut ''puolikas limupullo, euron kolikko tms'' -tyylisiin lahjoihin. XD THE BODY SHOP:in intohimoisena rakastajana olin tietysti enemmän kuin innoissani tuosta kirsikan tuoksuisesta rasvasta. ♥ Mutta mitä vielä, lisäksi sain 20 euron lahjakortin Gina Tricotiin! 


Karpolta sain loistavasti egoani kuvaavan mukin ~ The Boss -tekstillä varustettu muki on niin iso, että sitä jaksaa hädintuskin nostaa! >: DD Pikku Myytä olin pyytänyt jo aikaisemmin vanhemmilta. Lisäksi sain heiltä tupon tukkaa (siis uudet lisäkkeet..) ja tulevaisuudessa kai lahjakortin THE BODY SHOP:iin.


Nitalta sain hajuveden, joka on ihanan ''aikuinen'' ja vaihtelua tuova verrattuna kaikkiin niihin vaniljaisiin ja karkkisiin tuoksuihin, joita yleensä käytän. Olen ihan totaalinen tuoksufriikki! ♥


Jajaja, viimeisenä esittelen vielä Makko-herralta saamani kirjan. Pakko kai se on siis vielä myöntää, että olen todellakin koukussa mm. dekkarikirjallisuuteen. Kirjan juoni perustuu nekrosadistiin, joka ottaa uhrin kiinni elävänä ja näännyttää tämän hengiltä lasiarkussa. Ja kun kyse on nekrofiilistä, niin lopun kai tiedättekin.. Kirja oli ihan mahtava! Kirjoista puheen ollen, olen ostanut lähiakoina ties kuinka monta kirjaa! :o Tällä hetkellä luen tarinaa yhdestä lahtelaisesta narkkariäidistä, jonka poika teki itsemurhan samassa paikassa, jossa olin aikanaan itsekin hoidossa. Tuntuu jotenkin oudolta lukea kirjaa, jonka henkilöt asuvat Lahdessa ja ovat muutenkin jo hieman tulleet tutuiksi! : o

Mutta eipä tässä nyt kai muuta, joten heipsan! :---D Ps. Ihanaa, huomenna on maanantai! ♥♥♥

2 kommenttia:

  1. Ruoka näyttää tosi hyvältä<3 Ehkä blogger antaa mun vihdoin kommentoida, yritin jo tonne sun ruokablogiinki xD

    VastaaPoista
  2. Leena: Hih, kiitos! ; )) Monilla tuttavilla on nyt ollut ongelmia tuon kommentoimisen kanssa.. Mistähän sekin taas mahtaa johtua? D: Onneksi nyt kuitenkin pääset taas kommentoimaan!

    VastaaPoista