torstai 21. heinäkuuta 2011

Heihoi!

Hihih, heti ensimmäisenä tahdon sanoa vielä kaikille erikseen tuosta edellisestä postauksesta. :-) Tarkoitus nimittäin tosiaan oli vain esitellä niitä ihka omia ajatuksia ja pohtia niitä, jotenka mitään ''syyllistämistä'' tai muuta pätemistä en ollut tässä ajatellut. :--) Minun mielestäni on aivan ihmisen oma päätös, miten hän syö ~ siis että syökö lihaa vai ei. Ja kiitos kaikista mielipiteistä, sain taas lisää mietittävää ja uutta tietoa aiheen pohjalta! :--) Mutta joop, nyt sitten muihin kuulumisiin, joita on nyt kuvien puolesta ikävän niukasti, mutta eiköhän silti yritetä...


Ostin yhtenä päivänä taulupohjan, koska halusin viimein toteuttaa yhden haaveilemani idean. Typeränä kuitenkin muistin, että eihän minulla ole kyseiselle alustalle soveltuvia maaleja. Onneksi Prismasta löytyi kuitenkin Akryyliväri -paketti alle kymmenellä eurolla ja päälle ostin vielä pari lisäväriä Tiimarista. Olen haaveillut näistäkin väreistä varmaan valehtelematta sellaiset kymmenen vuotta, joten nyt oli kyllä korkea aika ne hankkia! Innostuin näillä maalaamisesta jo sen verran, että taiteilin tuon ensimmäisen taulun lähes valmiiksi jo tänään. Mietin vain, että vaikka en tässä niin kovin erikoinen olekaan, niin kiinnostaisiko teitä ehkä nähdä valmiita töitäni jossain postauksessa? :--)


Tässä oli myös sellainen hankinta, jota olen suunnitellut varmaan kaksi tai jopa useammankin vuoden! Olin vain aina hokenut, että sitten kun ne tulee alennukseen... Ja nyt kun löysin Paperikuusta näitä ihania kuvioituja kulhoja 50 % -alennuksesta, siis vaivaiset 2,5 euroa/kpl, niin oli pakko ostaa samantien useampikin. Eli ostin siis kaksi eilen ja tänään kävin kiertelemässä, jos löytäisin lisää ABC:n Paperikuusta. Ei niitä sitten tietenkään ollut, mutta lohduttauduin ostamalla alennuksesta Torey Haydenin kirjan Häkkilintu. Kyseisestä kirjasta puheenollen! Hayden on kuuluisa lastenpsykologi ja kirjailija, joka siis kirjoittaa tositarinoita näistä hoitamistaan lapsista. Olen lukenut nyt kaksi hänen kirjaansa ja voin sanoa, että olen ihan koukussa! Suosittelen lämpimästi! Onko Torey Haydenin kirjat kenellekään ennestään tuttuja? :--)


Ja tuota noin.. Piti vaan lätkäistä joku edes melkein siedettävä kuva, kun halusin puhua vähän hiuksista ja meikeistä. Näin kesällä olen nimittäin huomannut, että laiskistun laittautumisessa päivä päivältä. Mutta toisaalta, kun sitä on vaan puolet ajasta kotona, niin miksi nähdä turhaan vaivaa? Olen kuitenkin havainnut nopeaksi ja suhteellisen näyttäväksi vaihtoehdoksi voimakaspigmenttisen, mustan luomivärin. Kuvassa olen tätä käyttänyt, minkä lisäksi on vain ripsiväriä ja meikkivoidetta. Aika simppeliä! :--D Hiuksetkin on nyt saaneet rauhassa haalistua ja olen pitänyt niitä kiinni melkein joka päivä. Ne ovat nyt vain tällaiset kulahtaneen oranssit ja auringon raidoittamat, mutta parturia odotellessa siis! Ennen lukion alkua olisi tarkoitus poiketa parturiin toteuttamaan suunnitelmia.. >: DD


Eilen kävin Makon kanssa katsomassa viimeisen Harry Potterin, koska hän tarjoutui maksamaan lipun. En halunnut 3D:hen, koska en ole oikein vieläkään päässyt niiden lasien makuun ja tykkään elokuvista ihan ilman suurempia tehosteitakin. No, elokuva oli kuitenkin hyvä, vaikka en enää aikoihin ole ollut mitenkään erityisen kiinnostunut Potterista, muista velhoista tai varsinkaan vamppyyreista. Kaikki aikaisemmat elokuvat katsoneena ja kirjat useasti kolunneena, oli kuitenkin pakko päästä näkemään, miten kaikki viimein päättyy. Olihan se hyvä, en käy kieltämään ~ paljon toimintaa ja vähän herkistelyäkin. :'-) Joskin rukoilin mielessäni, ettei kirjan lopettanutta epilogia elokuvassa näytettäisi, mutta... En kuitenkaan paljasta enempää, etten pilaisi muiden kiinnostuneiden iloa. :--) Onkohan ensimmäisestä Potterista muuten kulunut jo kymmenen vuotta? :o

Mutta joop, eipä tässä nyt kummempia! ♥

8 kommenttia:

  1. moii : ))) itse olen lukenut muutaman torey haydenin kirjan, ja olen tykännyt tosi paljon!! ^^ vaikkakin kirjat käsittelevät toisinaan aika kamalia asioita, varsinkin "tiikerilapsi" ja "aavetyttö" kirjoissa. mutta ainakin minusta on hyvä että edes joku uskaltaa niinsanotusti nostaa kissan pöydälle, eli kirjoittaa tekstin ja vielä julkaista sen. : ) eipä muuta, terveisiä kovasti! ^^ <3

    VastaaPoista
  2. kyllä mä ainakin tajusin ettet yrittänyt ketään tuomita viime postauksessa :)
    itsekin meen kattomaan tuota harrya ens viikolla! jiphei!
    minunkin hiukset on punaset ja kesä on kyllä tuonu niihin jännät raidat :D

    VastaaPoista
  3. Envy Angel: Mielestäni näissä kirjoissa juuri melko järkyttävätkin taustat luovat lisää mielenkiintoa. :-) Vaikka onhan se aika kamalaa, kun ajattelee, että jotkut ovat joutuneet kokemaan niin hirveitä asioita, niin pienenä vieläpä. Tiikerilasta en ole vielä lukenut, mutta Aavetytöstä pidin todella paljon. Oletko lukenut Nukkelasta? Se on mielestäni ehkä paras Haydenin kirja - suosittelen ehdottomasti lukemaan! :--)
    Hihihi, kiitos terveisistä ja viestistä, mieli piristyi taas kummasti! :'') ♥

    VastaaPoista
  4. riri-peikko: Hyvä hyvä, niin minä kyllä vähän ajattelinkin, mutta halusin vielä varmistaa asian.. Olisihan se kuitenkin aika ikävää, jos joku olisi siitä väärinkäsityksen kautta loukkaantunut. :') Vaikka eipä siinä mitään, oli mahtavaa, kun sai taas aikaan enemmänkin keskustelua!
    Odotatko jo innolla? :--D Mitä mieltä itse olet Harry Potterista kaiken kaikkiaan? Tai että tuntuuko nyt haikealta, kun se loppuu? Minun täytyy nimittäin sanoa, että kyllä se vähän hassua oli, kun on katsonut sen ekan osan ihan pikkaisena ja nyt lopulta hahmot on lähes aikuisia ja koko juttu päättyy. :'')
    Kesä ja punaiset hiukset ei ole ainakaan omakohtaisten kokemuksien myötä mikään maailman paras yhdistelmä. 8P Sen takia annan näiden vähän haalistua.. Ja saavathan hiukset ainakin vähän lepotaukoa värjäilystä!

    VastaaPoista
  5. Oon jo kauan halunnu nähä jtn sun tekemiii piirrustuksii ym. koska oot varmaan tosi hyvä piirtämään. Joten laita vaan sun valmiita töitä johonkin postaukseen, vaikka jo seuraavaan ;)

    VastaaPoista
  6. ~Suski~: Oi, kiitoksia kovasti! :-) En vielä ihan seuraavaan viitsi niitä laittaa, mutta valmistelen ajatusta vähän myöhemmäksi. Ei kuitenkaan kannata toivoa liikoja, osaan kyllä jonkinverran piitää, mutta en tosiaankaan ole mikään lahjakkuus!

    VastaaPoista
  7. hui kamala sä oot oikeesti laiha...... anteeks muttakun oon kai vähän liian suorasananen ihminen mut parempi näin ku puhua ikinä kenestäkään paskaa seläntakana? emt.

    jajaja hei tohon meikkijuttuun vielä ettäkun mulle käy luomivärin (mustan sellaisen) kanssa aina niin että a se varisee silmän alapuolelle ----> ULTIMATE SILMÄPUSSIEFEKTI tai b se kerääntyy luomivakoon ----> musta raita silmäkuopassa -_____-

    VastaaPoista
  8. APPLEJACK: En minä tällä hetkellä niin kovin laiha ole.. Ja ehdottomasti kannattaa mielummin sanoa suoraan, mitä ajattelee - tai no siis hyvän maun rajoissa tietysti. 8)
    Minun neuvo tuohon 1) varisemiseen on, että kannattaa ensin laittaa silmämeikki ja pyyhkiä sen jälkeen varisseet pois märällä liinalla tms 2) kerääntymiseen ja suttaantumiseen muutenkin on vähän omalaatuinen.. Elikkäs, meikin levittämisen jälkeen suihkaise varovasti nelko kaukaa hiuslakkaa suljetuille silmäluomille ja pyyhi pois muualle kasvoihin osuvat jäämät. :-)

    VastaaPoista