tiistai 22. helmikuuta 2011

Valo tarttuu sängynpeitteeseen, käsilläni sulle suojan teen

Kevät tulee auringonpaisteessa ja seesteisessä hymyssä rakkaimpien huulilla. Olen ottanut tänään paljon keväisiä kuvia, nauttinut auringonsäteistä ja sinisestä taivaasta, katsellut värejä ja pysähtynyt kuuntelemaan. Rakastan kevättä! Vaikka se saakin olon haikeaksi, se myös piristää ja lataa akut täyteen ihan uudenlaista energiaa. En ole tuntenut surua vähään aikaan, mutten toisaalta ole sen enempää onnellinenkaan - olen vain pysähtynyt tietynlaiseen tunnetilaan ja yritän sinnitellä perässä. Nyt keväisen auringon paisteessa huomaan haikailevani hymyssä suin kesää ja lämpöä. Olen ihan tyytyväinen siihen, mitä on. 


Tiistai on aina viikon vaikein päivä ja aamulla tarvitsee todella psyykata itseään, jotta jaksaisi nousta ja lähteä kouluun. Aamulla sanoin, että jos selviän tästä päivästä - selviän mistä vain. Ja niinhän minä selvisin! :-) Eikä päivä lopulta ollutkaan niin kovin paha.. Koulussa saatiin uuden jakson lukujärjestykset, mikä vähän laski fiiliksiä. Lähes joka päivä on kahdeksasta kolmeen, täynnä kaksoistunteja ja perjantaina on mm. ensin kaksi tuntia fysiikkaa ja heti perään kaksi tuntia matikkaa! Puuh ja huoh, mutta onneksi ensin on luvassa hiihtolomaa ja pitkään nukkumista aamuisin. Koulun jälkeen kävin kaupungilla keskustelemassa ja sen jälkeen Ice Kiss:issä limulla. Leivoin siinä vielä piparminttumuffineita ja söin jäätelöä. Joten pakko kai se on myöntää - tämä tiistai oli kuin olikin ihan mukava päivä! :--)






Ei tässä nyt mitään järkevämpää kerrottavaa.. Paitsi että huomasin suureksi piristyksekseni, että blogillani on taas uusia lukijoita! Tervetuloa ja toivottavasti viihdytte tekstieni parissa! :')) PS. Jos on jotain toiveita kirjoituksille/kuville/postauksille, saa toki heittää idealla! <3

6 kommenttia:

  1. Tee unelma-postaus! Mistä haaveilet ja ym. Lisää kuvia ja kaikkee :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos ^^ Oli kiva löytää joku näin värikäs ja elämäniloinen blogi! Tykkään tästä todella!
    Jatka vaan samaan rataan ja kirjoittele ihan mistä itse haluat! Tsemppiä kevääseen ja uuteen jaksoon!

    VastaaPoista
  3. :--) Ihanaa, että siekin ootat kevättä ja kesää niin kovin kuin miekin, vaikka selväähän se nyt oli ;')

    VastaaPoista
  4. tee joku kirjotus millanen olit ennen sairastumista syömishäiriöön, kerro itestäsi ja laita kuvia. :) ja ootko paljon muuttunut niistä ajoista. (olitko esim. eloisampi, ja rämäpäisempi ennen sairastumista, ja nyt sulkeutuneempi jne.) en keksinyt parempia esimerkkejä, taidan kyllä olla aika ilonen ja positiivinen ihminen edelleenkin. <3
    ehkä sait ajatuksesta kiinni.

    VastaaPoista
  5. Bubble: Joo, loistava idea, yritän sitä toteuttaa tässä paremmalla ajalla! :-) ♥

    StarCaptain: Oi, kiitos! Ihanaa, että tykkäät, se merkitsee todella. :')

    Karpo: Hih, tietysti :-) En tykkää talvesta kovinkaan.. Ja hei, Karpo tulee kesällä Lahteen! ♥♥

    evu: Okei, toteuttelen tätä jossain vaiheessa. :) Nyt vain haluan vaihteeksi pitää vähän taukoa syömishäiriöstä kirjoittamisesta, mutta kyllä taas pian..

    VastaaPoista