keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Olemisen sietämätön keveys

Nyt tosiaan vähän muita kuulumisia äsköisen synkistelyn jälkeen! Koulu on pitänyt siinä määrin kiireisenä, etten ole ehtinyt tekemään ihan kaikkea, mitä olisin tahtonut tehdä, mutta jotain kumminkin! :--) 

Eilen keskustelutuokio kaupungilla peruutettiin, koska siellä kuulemma porattiin yläkerrassa, mikä olisi häirinnyt keskustelua liikaa. Uutinen oli enemmän kuin hyvä, sillä olin koulupäivän jälkeen väsynyt, enkä olisi todellakaan jaksanut mennä enää mihinkään. No, okei okei, lähdin siitä sitten joka tapauksessa kiertämään keskustaan. Vähän aikaa sitten (olisikohan ollut viime viikolla..) päähäni pinttyi ajatus, että kevääksi on saatava uudet kengät. Täydellistä paria etsiskellessäni kiersin varmaankin puoli Lahtea, mutten löytänyt sopivia. Kaikissa oli jokin ongelma; niissä oli käytetty nahkaa (jota en suostu ostamaan tai käyttämään mistään hinnasta!), hinta oli liian korkea, väri oli väärä tai kärki liian terävä.. Päädyinkin lopulta siihen tulokseen, että yritän löytää niitä netistä, mutta katselen silti ympärilleni, jos jostain löytyisi juuri oikeanlaiset. Ja sitä paitsi, kevääseen on kuitenkin vielä aikaa!



Kokeilin vaatteita, koska olisin todella tahtonut löytää jotain, mutten sitten löytänyt oikein mitään mieleistä. Seppälässä oli kerrankin jotain, mistä ihan oikeasti tykkäsin. Olen vähän sitä mieltä, että jotkut kyseisen kaupan vaatteet menevät jo vähän liian ällömakeaksi minunkin makuuni. : / Korkea vyötäröiset hameet ovat kyllä ehdottomia rakkauksiani, mutten nyt viitsinyt ostaa tätä. Väriltään tuo mekko oli muuten laivstonsininen, eikä siinä oikeasti ollut mitään huimaa ryppyä...


Lopulta ostin sitten vain yhden korun, mutta olin ihan tyytyväinen, kun löysin edes sen. :--D Kuva on kyllä harvinaisen huonolaatuinen johtuen tästä koneesta ja puuttuvasta muokkausohjelmasta.. Kaupunkireissun jälkeen värjäsin vielä hiukset ja tein isukille ruokaa, joten siinäpä se tiistai taas menikin! :'D


Tänään leivoin kakun, kun oli kivasti omaa aikaa! :-D Välissä on lakuja ja päärynäpilttiä, eikä siinä mitään sen erityisempää.. Nyt on kuitenkin kiire, joten heissulivei, nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti