perjantai 4. lokakuuta 2019

Sonian Varttisataset

Heippa! Täällä taas pitkästä aikaa ja tällä kertaa aiheena on Sonian 25 v. synttärijuhlat. :-)
Olen miettinyt tosi paljon blogin tulevaisuutta. Tällä hetkellä bloggaamiseen ei oikein löydy intoa ja saan tästä lähinnä stressiä. Ajattelin ensin, että olisiko jo aika sanoa hyvästi tälle yli kymmenen vuoden mittaiselle harrastukselle, mutta tulinkin toisiin ajatuksiin. Eiköhän tämäkin vaihe mene jossain vaiheessa ohi ja on taas uutta inspiraatiota blogin pitämiseen. Siihen asti ajattelin jatkaa nykyisellä linjalla, että postaan harvemmin ja fiiliksen mukaan. En ota tästä nyt mitään stressiä, sillä tällä hetkellä on jotenkin tosi hektistä koulun ja muiden menojen kanssa. Ajattelin kuitenkin, että jos teillä on jotain toivepostausideoita, niin ehkä niiden avulla pääsisi taas uudestaan bloggailun makuun! Saa olla uusia tai sellaisia, mitä olette aikaisemmin toivoneet, mutta joita en ole muistanut toteuttaa. Olisin tosi kiitollinen kaikista ideoista. :-)
Nyt kuitenkin postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli Sonian Varttisatasiin. Olen ollut tässä jo jonkin aikaa kipeänä, mutta onneksi eilen oli jo suhteellisen paljon parempi olo. Meille oli varattu tila Dusk Till Dawnilta ja paikalla oli ihan mukavasti porukkaa. Ennalta tunsin vain pari tyyppiä, mutta oli kiva tutustua uusiin ihmisiin. :-)
Illan ohjelmaan kuului mm. Poliittisesti epäkorrektia, juttelua, Sonialle tehdyn yllätysvideon katsomista, tikanheittoa ja karaokea. Toisin sanoen ei tullut tylsiä hetkiä! Oli ylipäätään tosi hyvä henki ja juttua riitti.
En ole ihan varma, paljonko kello oli, kun viimein päätin kävellä kotiin. Siinä vaiheessa, kun pääsin perille, olin niin väsynyt, että meinasin nukahtaa keittiön lattialle. Mutta ei siitä sen enempää. :-D Oli kyllä tosi ihana ilta ja ihan mahtavia tyyppejä! <3
Tänään nukuin pitkään, katsottiin liian monta jaksoa Modernia perhettä ja oltiin vaan. Olo oli aika nuutunut siihen asti, kun sain viimein käytyä kuumassa suihkussa. Loppupäivä ja ilta onkin kulunut jo ihan eri tunnelmissa. :-) Ei tässä sen kummempia! Muistakaahan laittaa niitä toivepostausideoita, jookos? 

6 kommenttia:

  1. Voi, toivon todella että et kokonaan lopeta, vaikka toki ymmärrän ja kunnioitan päätöstäsi mikä se sitten onkin... Itsellä tällä hetkellä päällimäisenä mielessä, kun todettiin IBS ja ahdistaa todella paljon ruokavalion rajoittaminen entisestään. Tuntuu että relapsi kolkuttelee kovempaa kuin aikoihin. Olen laihtunut mutta edelleen "vain" lievästi alipainoinen ja tuntuu tosi hankalalta ottaa asia puheeksi hoitavan tahon kanssa, ehkä koska ongelmani ei ole näkyvä ja pelkään niitä vähätteleviä "hyvältähän sä näytät" -kommentteja :/ Toisekseen pelkään aloittaa mulle suositeltua SSRI-lääkitystä koska pelkään lihomista niin paljon. Kiinnostaa, miten olet päässyt näistä asioista yli tai kuinka käsittelet niitä? Ihailen tosi paljon avoimuuttasi ja rohkeuttasi puhua tämäntyylisistä asioista <3 Uskon että tulevaisuutesi tulee olemaan valoisa ja toivon sinulle täydestä sydämestäni kaikkea hyvää!
    t. Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lopeta kokonaan, ei huolta ❤️ toteutan kaksi postausta tästä, toivottavasti ensimmäisestä oli vähän apua IBS-asiaan 😌 seuraava liittyy sitten enemmän syömishäiriöön! Kiitos paljon ❤️

      Poista
  2. Hei, oon lukenut sun blogia jo muutaman vuoden ja käyn edelleen aina pari kertaa viikossa katselemassa, olisitko julkaissut uuden postauksen. Sun tyyli kirjoittaa ja kuvata on niin mukava, ja sh-kokemusten lukemisesta on ollut itsellenikin suuri apu parantuessa :) Olisi oikeasti kamalan harmi jos lopettaisit! Totta kai se on oma päätöksesi, mutta sanon silti että täällä on monia jotka rakastaa sun blogia!

    Mitä postausideoihin tulee, niin tässä joitakin jotka tulee mulle ekana mieleen. Sori jos osa ideoista on jo käytettyjä, en ihan muista kaikkea mitä olet vuosien varrella julkaissut :D

    1. Musiikkiaiheinen postaus; lempibiisisi ja -artistisi jne.
    2. Asuideoita (esim. ajankohtaisesti syksyyn tai talveen)
    3. Sisustusaiheinen postaus; kuvia omasta kämpästäsi, ideoita unelmakämppään jne.
    4. Tämän hetken ruokalempparit, teemana mikä vain, esim. aamupalat, välipalat, lounaat, biletarjottavat, herkut, helpot/nopeat sapuskat... (näitä toki on ollutkin muutama, mutta nää on niin kivoja :D)
    5. Postaus suhteestasi liikuntaan, miten koet esim. fitness-elämäntyylin
    6. Lempielokuvasi ja -sarjasi, Netflix-suosituksia
    7. Kirjasuosituksia
    8. Lempparikanavasi Youtubesta
    9. Vinkkejä stressin ja ahdistuksen hallintaan
    10. Meikkitutoriaali/tutoriaaleja
    11. My day-video
    12. Yksinkertaisia arjen vinkkejä ekologisempaan elämäntapaan
    13. Nostalgiapostaus, jossa muistelet lapsuuden tapahtumia ja niitä juttuja, jotka oli esim. 2000-luvun alussa "in" :D
    14. Mitä syön päivässä-postaukset edelleen kiinnostais
    15. Kiitollisuuspäiväkirja viikon/kuukauden/minkä tahansa ajalta
    16. Miten identiteettisi ja minäkuvasi on muuttunut vuosien varrella
    17. "En ole koskaan..."-postaus, johon listaat asioita
    18. Pohdintaa ja omakohtaisia kokemuksia erilaisista aiheista, kuten tunteet (kateus, pelko, rakkaus, ahdistus, syyllisyys, katumus), taide, ihmissuhteet, elämänkriisit, oman tien löytäminen elämässä jne.


    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, et tiedäkään, miten paljon tämä merkitsee ❤️ tässä onkin monta hyvää ideaa toteutettavaksi, kiitos paljon! 😌

      Poista
  3. MOI! Postaa taiteestasi kerro mieleisistä aiheistasi. Kerro lisää välipalasta. Postaa tee asuista kokonaisia. Esittele erilaisia eläimiä. Toivottavasti nämä auttoivat!

    VastaaPoista