perjantai 25. lokakuuta 2019

Toivepostaus: MYDAY-video

Heippa! En ole pitkään aikaan tehnyt videoita, sillä en ole löytänyt hyvää editointiohjelmaa läppärille, mutta jatkossa voisin taas toteuttaa näitä enemmän. Kiinnostaisiko teitä videopostaukset vai luetteko mieluummin teksteinä? Entä minkälaiset aiheet kiinnostaisivat? :-)

13 kommenttia:

  1. Muuten kiva video, mutta usein olen videoissasi ihmetellyt tuota kun kuvaat laittautumistasi aika pitkään, itseäni ei ainakaan kiinnosta katsoa kenenkään meikkaamista. Lisäksi tuo musiikki oli ärsyttävä, eikä voinut oikein pistää ääniä pois jos sitten jossain välissä sanot jotain :D Tekstipostaukset on kuitenkin kivempia mielestäni ja melkeinpä kaikki aiheet mistä kirjoitat ovat mielenkiintoisia ja mukavaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta taas on kivaa ja rentouttavaa katsoa kun ihminen laittautuu. Ja mua muutenkin kiinnostaa miten ihmiset laittautuu, sillä tykkään itsekin meikkaamisesta ja hiustenlaitosta. Musiikista en niinkään välittänyt minäkään. Kaiken kaikkiaan kiva video kuitenkin ja ollut ennenkin kivoja videoita ja postauksia. Kiva kun on vaihtelua, välillä tekstiä ja välillä videoita. My week videona olis kyllä kiva!

      Poista
    2. Olen samaa mieltä ensimmäisen anonyymin kanssa et välillä turhan pitkiä kuvauksia pelkkää laittautumista tai vaikka esim. jos olet menossa johonkin niin sitä pelkkää matkan tekoa ilman et esim. puhut siinä mitään.
      Joskus tuntunut et tulee vain videolle pituutta ja täytettä. Toki jonkun verran niitäkin videoihin et näkee mitä teet ja mitä tapahtuu, mut lyhyemmissä määrin.
      Itseäni kiinnostaa ainakin enemmään sinun jutut jne.
      Muuten tykkään videoista ja postauksistasi.
      Jatka toki postauksia ja tee niinkuin parhaaksi koet, tässä ehkä hieman ehdotuksia esim. videoihin :)
      Kaikkea Hyvää Sinulle ja Paljon Tsemppiä!:)

      Poista
    3. Kiitos palautteesta, yritän ottaa nämä huomioon jatkossa! ❤️

      Poista
  2. kuvia ja tekstejä mielummin mutta vaihtelun vuoksi on video ihan kiva

    VastaaPoista
  3. Hauska video! Viihdyttävä!

    VastaaPoista
  4. Videot on kivoja aina silloin tällöin! Tykkään myös lukea sun kuulumisia. Videoaihe-ehdotuksena my dayn lisäksi my week!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos ❤️ nyt onkin MYWEEK tuloillaan 😉

      Poista
  5. Videot on tosi kivaa vaihtelua! Tee ihmeessä vaan lisää jos haluat, mä katon ainakin tosi mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla, koska olen nyt innostunut näiden teosta. ☺️

      Poista