perjantai 13. syyskuuta 2019

Ensimmäiset viikot uudessa kodissa

Heippa! Vielä on muuttolaatikoita nurkissa ja hommaa riittää, mutta päätin tulla kirjoittelemaan meidän ensimmäisistä viikoista yhteisessä kodissa. ;-)
Muutto. Selvittiin urakasta yllättävän nopeasti ja helposti, kun saatiin paljon apua. Oikeastaan yllätyin siitä, että muuttaminen olikin aika hauskaa. :-)  Väsymystä on kyllä ollut muuttourakan jälkeen niin paljon, että varmasti tästä kestää hetki toipua.
Onhan tässä ollut uutta opeteltavaa, mutta olen todella onnellinen nyt, kun ollaan päästy muuttamaan omilleen. Ollaan eletty säästeliäästi, mutta sinä päivänä, kun koti täyttyi peili- ja jääkaapin asentajista, päätettiin puolittaa annos Konnischiwan parhaita susheja. ;-)
Malachai sai olkkarin nurkasta oman lemppari paikkansa, kun asetettiin kaksi raapimapuuta vierekkäin. Ensin Malachai tottakai järkyttyi muutosta, mutta pääsi siitä nopeasti yli ja alkoi sopeutua uuteen kotiinsa. Kirjoittelen neidin sopeutumisesta paremmin myöhemmin tässä postauksessa.
 
Ystäviä ja muuttolaatikoita. Lauantaina Karoliina, Sanni ja Elli tekivät yllätysvisiitin muuttolaatikoiden keskelle. Vietettiin kiva ilta juoden muutamat juomat, nauraen ja jutellen. En ole normaalisti spontaani ihminen, mutta olihan tämä nyt ihan täydellinen tapa viettää lauantai-iltaa. :-)
Saaga ja Renttu. Alkuviikosta saatiin Saaga ja Renttu viimein kotiin. En ollut nähnyt pikkuisia pitkään aikaan, mutta nyt koko porukka on viimein koossa! <3
Malachai. Neiti otti ison harppauksen eteenpäin, kun Saaga ja Renttu tulivat, vaikkei kumpikaan vielä ole oikein lämmennyt Malachaille. Ensin Malachai saattoi tulla lähelle ja puskea, seuraavana päivänä sai jo silittää ja rapsutella niin paljon, kuin mieli teki ja kolmantena Malachai tuli syliin kehräämään. <3 En osaa edes sanoin kuvailla, miten hyvältä kaikki tämä edistys tuntuu!
Elokuvissa. Käytiin Karoliinan kanssa eilen katsomassa It-elokuvan toinen osa. Oltiin molemmat odotettu tätä niin pitkään, että olihan se nähtävä heti, kun elokuva oli tullut ensi-iltaan. Elokuva jakaa ilmeisesti aika paljon mielipiteitä, mutta tykkäsin siitä todella paljon. Se: toinen luku ei ollut pelottava, vaan siinä oli enemmänkin painotettu mustaan huumoriin. Tottakai etäisesti pelottaviakin kohtauksia löytyi, mutta niitä ei ollut ollenkaan niin paljon, kuin arvostelut olivat antaneet olettaa. It on yksi lempikirjoistani, enkä yleensä pidä kirjojen filmatisoiduista versioista, mutta tämä elokuva oli poikkeus. Moni asia on kieltämättä muutettu, jossain kohtauksissa jopa aavistuksen liikaa. Silti se ei juurikaan häirinnyt, vaan pidin siitä, miten elokuva oli toteutettu. :-)
Paluu kouluun. Alkuviikosta aloitin taas opinnot, ja vaikka se on ollut ahdistavaa ja väsyttävää, olen hyvillä mielin tämän opintojakson kursseista. Suoritan tällä hetkellä opintoja kevennetysti, eli minulla on vain kolme kurssia loppuvuodelle. Kursseista yhden suoritan etänä, eli lähipäiviä on kaksi viikossa. Tottakai haluaisin pystyä suorittamaan enemmän, mutta olen päättänyt kuunnella omaa jaksamista ja hyvinvointia. Pääasia on kuitenkin se, että pääsin taas opintojen pariin ja saan niitä edistettyä omaan tahtiin! <3
Sellaisia sekavia kuulumisia ensimmäisiltä viikoilta. Saa nähdä, milloin ehdin ja jaksan taas päivitellä, kun on vielä hommaa jäljellä muuttolaatikoiden kanssa ja tietysti kouluhommia tehtävänä. Eli siis, palailen taas kirjoittelemaan tässä jonain päivänä. Heippa! <3

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Vaikka muuttokuormaa onkin vielä purettavana, niin kodikkaalta näyttää nyt jo. Kissat tietysti auttaa asiaa <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤️ Joo kyllä täällä alkaa jo kodilta näyttää, vaikka vielä on muutamia laatikoita purkamatta. Kissat auttaa onneksi aina! ❤️

      Poista