torstai 15. elokuuta 2019

Tikkametsä

Heippa! En ole ehtinyt kaiken kiireen keskellä postailemaan, mutta nyt olisi luvassa kuvapainotteista postausta tämän päivän reissusta Tikkametsälle.
Huh, tätä stressin määrää! On niin paljon kaikkea: muutto, koulun alkaminen ja vähän kaikki maan ja taivaan väliltä. Olisi tänäänkin ollut vaikka mitä tekemistä, mutta päätinkin ottaa irtioton ja lähdin porukoiden kanssa linturetkelle. Ei voi muuta sanoa, kuin että tuli tarpeeseen! <3 
Valkoposkihanhia <3
Tikkametsä on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Kilpiäisissä. Nimen arvelisin tulevan siitä, että metsässä todellakin on paljon tikkoja! Eikä mitään tavallisia käpytikkoja, vaan mm. palokärkiä, valkoselkätikkoja, pikkutikkoja,..
 
Palokärki <3
Ensiapua itikan puremiin
Oli kyllä todella ihana reissu! En tiedä mitään parempaa keinoa stressinhallintaan, kuin luonnon rauhan ja lintujen bongailun. Nyt jaksaa taas ehkä hetken aikaa pakkailla muuttolaatikoita ja täytellä hakemuksia. 
Voi olla, etten nyt hetkeen postaile, sillä muutto ja siihen liittyvät järjestelyt pitävät kiireisenä. Toisaalta voi hyvinkin olla, että palailen kirjoittamaan jo parin päivän kuluttua, mutta fiilispohjalla mennään. ;-)

4 kommenttia: