torstai 30. elokuuta 2018

Kesän lempparit 2018

Heippa! Nyt olisi taas pitkästä aikaa videopostauksen vuoro! Tässä siis kesän lempparit, joita esitellessä toistuu vähän liian monta kertaa ''Elikkäs'' ja ''Suosittelen lämpimästi''.. :-D Toivottavasti tykkäätte! Kuulisin myös mielelläni, jos päädytte kokeilemaan jotain esittelemääni tuotetta ja mitä mieltä siitä olette.

17 kommenttia:

  1. En ymmärrä miten vielki ostat H&M:lta vaatteita, vaik se eettisyys on todella kyseenalaista ja oot aika hyvin tietonen noin muuten eläintenoikeuksista ym. Mut jokainen tyylillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrin ostamaan suurimman osan vaatteista kirpparilta, mutta välillä tulee ostettua myös ns. epäeettisistä kaupoista. Koen, että tekemilläni valinnoillani teen jo tarpeeksi ja myöhemmin, jos vointi ja rahatilanne sallii, voin tehdä enemmän. Mutta tietysti teet varmasti itse enemmän asian eteen ja sehän on hienoa. ☺️ Loppuun vielä sen verran, että H&M on lukemani mukaan myös ottanut isoja askelia eettisyyden eteen viime vuosina

      Poista
  2. Haluan ottaa vaan kantaa tähän kommenttiin; minun mielestä on hyväkin asia, että oot voinut joustaa ja ostaa jonkun vaatekappaleen vaikka tässä tapauksessa H&M:ltä ja sallia sen itselle. Vielä kun on taipuvainen rajoittamiseen ja kontrolloimiseen, on hyvä pystyä joskus joustamaan eikä tuntea siitä huonoa omaa tuntoa <3 Kokonaiskuva kyllä ratkaisee eettisestä näkökulmasta muutenkin, ne arkipäivän valinnat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Olen ihan samaa mieltä, että jossain asioissa pitää pystyä joustamaan. Kunhan kokonaisuus on kunnossa, ei haittaa, vaikka välillä ostaisi ''epäeettisen'' mekon tai muuta vastaavaa. :-) Ja kun kuitenkin pyrin siihen, että käytän vaatetta mahdollisimman pitkään, koen että se on paljon pienempi paha.

      Poista
  3. mistä tota pikakahvia saa? :) ihan perus marketista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostuin kahvista myöskin! :)
      Ja eikös H&M tosiaan yritä nykyään panostaa noihin eettisiinkin juttuihin, ja niille on tullut mm. se joku kestävämmän kulutuksen mallisto (en nyt muista tarkkaan minkäniminen)... Mutta siitäkin huolimatta, jokainen tekee eettisyyden eteen just niitä juttuja mikä tuntuu mielekkäältä ja järkevältä! :) Sellainen asenne pitää olla, kukaan Suomessa ei elä 100% eettisesti.

      Poista
    2. tuuli: Ainakin olen nähnyt niitä isommissa K-kaupoissa. :-) Ja usein vielä montaa makua! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ainakin hasselpähkinän makuista. <3

      Mineca: Kiva kuulla! Se on ehdottomasti kokeilemisen arvoista. ;-) H&M on tosiaan tuonut markkinoille ekologisemman malliston ja mm. kieltänyt turkisten käytön osassa liikkeitä. Eli kyllä siellä koko ajan viedään asioita parempaan suuntaan! Olen ihan samaa mieltä, että kunhan tekee suurimman osan kunnolla, voi osassa asioista joustaa. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee. :-) Ja niinpä, kukaan ei pysty elämään 100 % eettisesti, joten sitä on turha vaatia myöskään itseltään.

      Poista
  4. rikosilmotus. t. piusa666

    VastaaPoista
  5. toisen. sairastutit. anoreksiaan. t. piusa666

    VastaaPoista
  6. poistatko. mun. kommentit? t. piusa666

    VastaaPoista
  7. Siis noi sun hiukset<3 Ja H&M keskusteluun osallistuakseni, munkin mielestä on vaan hyvä osata myös joustaa, ei kukaan voi elää 100% eettisesti ja turhan mustavalkoinen ajattelu aiheuttaa vain turhaa stressiä ja ahdistusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kiitos paljon <3 Joo niinpä, jossain asioissa pitää pystyä joustamaan, koska kokonaisuus on kuitenkin se, mikä ratkaisee. :-) Koen, että on ihan ok ostaa silloin tällöin myös H&M:ltä, koska liian pitkälle vietynä asiat aiheuttaa vaan liikaa kuormitusta ja stressiä.

      Poista
  8. Eikö Shameless näy Suomen netflixissä? Täällä USAssa siihen tuli just uusi kausi. Ihan loistava sarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shameless UK näkyy Suomen Netflixissä, mutta US ei. :-( Niin on! Todella hyvä sarja, lukeutuu ihan lemppareihin. <3

      Poista
  9. Tykkään niin sun huumorintajusta! :) Mäkin joustan usein kosmetiikassa, vaikka pyrin syömään vegaanisesti. Olisi naiiviakin ajatella, että pystyisi viettämään 100 % ympäristöystävällistä elämää. Kunhan tekee parhaansa oman mielenterveyden rajoissa. :) Älä välitä arvostelijoista! Oot ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! <3 Niinpä, pitää pystyä joustamaan ja tekemään sen verran, mihin voimavarat ja jaksaminen riittää. :-) Ja kun on muitakin kuormituksia elämässä, täytyy jossain asioissa päästää itsensä vähän helpommalla. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee. Kiitos paljon, ihana <3

      Poista