sunnuntai 5. elokuuta 2018

Päiväpoli viikot 12. & 13.

Heippa! Vähän kuulumisia päiväpolin 12. & 13. viikoilta. :-) Viimeisiä viedään, sillä sovittu päivämäärä lähestyy lähestymistään. Mihin nämä viikot on oikein kadonneet?
12. viikolla otettiin mukaan lisää haasteita, sillä tavoitteena oli selvitä sekä näkkäristä, että banaanista. Kyseinen hedelmä on ollut suuri pelko jo jonkin aikaa, mutta nyt päätettiin ottaa asia hoidettavaksi ja selättää pelot. ;-)
En tiedä, johtuuko se kuumuudesta vai mistä, mutta viime aikoina on ollut todella paljon pahoinvointia ja vatsaongelmia. Aamupalan syöminen on ollut välillä yhtä tuskaa, ja joinain päivinä pahoinvointi on jatkunut iltaan saakka. Nyt on onneksi ollut jo muutama helpompi päivä sen suhteen!
Viikolla 13 Lisäykset alkoi jo tuntua helpommilta! Banaani aiheuttaa edelleen jonkin verran mahakipuja ja sen takia seuraillaan, miten saadaan se pidettyä ruokavaliossa. Kuitenkin on tuntunut yllättävän helpolta ja luontevalta syödä ruoan kanssa näkkäriä ja välipalalla banaania. :-)
Muutoin viikko oli ehkä vähän vaikeampi, sillä on ollut melko jaksamaton olo, pahoinvointia ja reippaasti ongelmia vatsan kanssa. Kaikki nämä ovat vaikuttaneet myös psyykkiseen vointiin, mutta onneksi on ihana omahoitaja, joka tsemppaa ja saa paremmalle mielelle! <3
Sellaiset sekavat ja lyhyet kuulumiset tällä kertaa! Hyvää alkavaa viikkoa ihanat. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti