sunnuntai 27. toukokuuta 2018

MYDAY: Suomenlinna ja lintuja

Heippa! Edellisestä myday-videosta on jo aikaa, joten päätin ottaa kameran mukaan reissuun, kun lähdettiin käymään Suomenlinnassa. Edellisestä kerrasta olikin jo vuosia, joten oli aika käydä korjaamassa tilanne. ;-)
Marjoja kauppatorilta
Fafa'sin vegaaninen Meze -salaatti
Kotimaisia mansikoita ensimmäistä kertaa tänä vuonna!
 
 
Lokkeja <3
Kottaraisia <3
 
 
Suoraan sanottuna en olisi uskonut kuvaavani tikliä tällä reissulla. En olisi uskonut kuvaavani sitä tämän vuoden puolella. En olisi uskonut kuvaavani sitä ikinä. En tiedä, voiko olla yhdestä linnusta näin onnellinen, mutta hymy oli leveässä koko loppu reissun. :-D
Sellainen reissu Suomenlinnaan. Tämän reissun ideana oli tosiaan kuvata mahdollisimman paljon lintuja, joten onnistuttiin siinäkin tavoitteessa ihan hyvin. Tosi mukava lauantai ja lähtisin mielelläni Suomenlinnaan vielä uudemman kerran!
Heippa <3

4 kommenttia:

 1. Noita sun MyDay-videoita on ihan todella kiva katsoa! :) Ihanaa kun jaksoit kuvata meille sellaisen. Suomenlinnassa näyttää tosi nätiltä ja nuo lintukuvat on kaikki todella onnistuneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! ☺️ edellisestä videosta olikin jo vähän aikaa, joten oli kiva vaihteeksi kuvailla. Kiitos paljon ❤️

   Poista
 2. hei, minkälainen oli fafasin annos? onko vierailemisen arvoinen? onko annos ihan tuore eikä mikään maistu pitkään seisseeltä jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ☺️ ei maistu seisseeltä! Ei ehkä paras vegaaniruoka, mutta kuitenkin sellainen perushyvä.

   Poista