sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Äitienpäiväbrunssi & lintutornilla

Heippa! Postailen alkuviikosta päiväpolista, joten olkaahan kuulolla, mikäli aihe kiinnostaa. :-) Nyt kuitenkin varsin kuvapainoitteiset kuulumiset tältä päivältä!
 
Toivottavasti kaikki äidit ympäri Suomen saivat nauttia aamulla herkullisesta aamupalasta ja lahjoista! Näin oli ainakin meillä, sillä heräsin aamulla hyvissä ajoin leipomaan sämpylöitä yön yli kohonneesta taikinasta, surauttelemaan smoothieita ja keittämään kahvia. <3
 
Tarjolla oli tällä kertaa mango-sitrustäytteistä suklaakakkua, Piña Colada -smoothieta, uunituoreita sämpylöitä ja vihanneksia. Kakku ei ollut kaikkein kauneimmasta päästä, mutta ehkä se ei ole niin vakavaa. :-D Tottakai kaikki tarjottavat olivat myös vegaanisia ja äidille mieleen!
Kaveriksi vielä kortti ja lahja, niin oli äitienpäivän brunssi valmiina ja äidillä hymy leveässä. <3
Käytiin myös nauttimassa hellesäästä ja lähdettiin läheiselle lintutornille. Osallistutaan Birdlifen 100 lajin tunnistushaasteeseen, jossa on siis nimensä mukaisesti tarkoitus bongata 100 yleisintä lintulajia tämän vuoden aikana. Nyt on kasassa 39, joten vielä riittää löydettävää!
Oltaisiin viihdytty tornilla vaikka miten pitkään, sillä nähtiin niin paljon lintuja ja hämmästeltiin kaulushaikaran laulua. Se siis kuulostaa aivan siltä, kuin joku puhaltaisi tyhjään pulloon. :-D En tiedä, oletteko vielä huomanneet, mutta meidän perheessä rakastetaan lintuja..
Sellaiset kuulumiset tällä kertaa. :-) Täytyy lopettaa lyhyeen, sillä Pupalla on huomenna aikaisin aamulla eläinlääkäri ja pitää herätä jo ennen seitsemää. Pojulla on ensimmäistä kertaa hammaskivenpoisto ja samalla tarkistetaan, että onhan mahasta löytynyt patti varmasti vain rasvapatti. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin huomenna! Heippa <3

4 kommenttia:

 1. Mikä lintu tuo toiseksi ja kolmanneksi viimeisessä kuvassa on..? Ootpa bongannut jo paljon! Yritin sataa viime vuonna mutta en kyllä päässyt lähellekään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uros peippo :-) Se on todella kaunis lintu! Tuntuu, ettei tämä etene ollenkaan, mutta kyllä niitä rasteja saa ruutuun aina yllättävän usein. Sata on kumminkin iso määrä, joten en ihmettele, jos se ei onnistunut. :-D Saa nähdä, miten lähelle pääsen itse..

   Poista
 2. Tosi ihania kuvia! :--) Toi kakku näyttää ihan älyttömän hyvältä, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ehkä se ei sitten tosiaan ollut ihan niin ruma, kuin itse ajattelin. :-D

   Poista