perjantai 15. huhtikuuta 2016

Tivoliuhkapeliriippuvuus

Heippa! Oli tarkoitus tulla kirjoittelemaan jo aikaisemmin, mutta yhdeksän tunnin koulupäivien jälkeen aikaa tai jaksamista on ollut lähinnä Netflixille. Ei voi muuta sanoa kuin, että thank god it's friday! Oli meillä kuitenkin yksi projektipäiväkin, joten ehdittiin toteuttamaan vuosittainen perinne: Yksi laite, hattaraa ja pelien pelailua.
 
Tällä kertaa seurueeseen kuului Oona, Topias, Sanni ja Karoliina. Napattiin hattarakojulla kuva, joka muistuttaa perhepotrettia: vanhemmat ja kolme lasta. Tai sitten pitkät ja kolme hobittia. :-D
Kuka sanoo, että laitteet ovat vain lapsille? Uskallampa väittää, että meillä oli paljon hauskempaa kuin yhdelläkään lapsella koko tivolissa! Naurettiin vatsat kippurassa ja laitteen henkilökunta pyöritti meitä ihan kunnolla, että saivat itsekin nauraa reaktioillemme. Ei enää haitannut, että lippu maksoi viisi euroa, sillä se oli todellakin kaiken rahan arvoista.
Kourastahan ei ikinä voita yhtään mitään, mutta kuitenkin aina toivoo tekevänsä poikkeuksen sääntöön. Joskus olen jotain voittanut, vaan enpä voittanut tällä kertaa. Sormet oikein syyhysivät päästä pelaamaan.. Minun nimeni on Mervi ja olen tivoliuhkapeliriippuvainen.
Sinne jäivät kuitenkin kaikkien osalta Paavo Pesusienet ja Masi Pallopäät. Hetken pettymyksen ja salaliittoteorioiden pohdiskelun jälkeen annettiin vuoro muille uhkapelureille.
Lähdettiin lopulta kotejamme kohti, kun ilman kylmentyminen vei innon kiertelystä. Tämän paremmin ei olisi voinut iltapäivää käyttää - tuntui melkeinpä lomalta, kun sai viettää aikaa ystävien kanssa aurinkoisessa kevätsäässä.
 
Loppuun vielä parit keväiset/kesäiset asukuvat. Halusin blogiin uuden bannerin, mutta en oikein ollut tyytyväinen mihinkään. Jotenkin tuntuu, etten saa blogin ulkoasua mieleisekseni, vaikka tekisin mitä. No, jatkan yrittämistä, niin kyllä siitä vielä hyvä tulee! Ja onpahan ainakin vähän keväisempää ilmettä kuitenkin. ;-)
 
Mitä mieltä olette bannerista?
Sellaisia kuulumisia tällä kertaa. ;-) Tälle viikonlopulle on suunnitelmissa kaikkea kivaa, joten postailen niistä sitten sunnuntaina. Heippa!

8 kommenttia:

  1. Tykkään bannerista ja kivojen kuulumisten lukemisesta :3 oot kaunis! Pikku menninkäinen :')

    VastaaPoista
  2. Tivoli! en muista milloin viimeksi olisin käynty. se olisi kyllä tosi kivaa.
    toi vihreä neule on tosi hieno.

    kaunis banneri ja ihanan metsäinen ja valoisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! Tivolissa on yllättävän hauskaa näin vanhemmalla iälläkin. ;-)
      Kiitos paljon! ♥

      Poista
  3. Banneri on just hyvä :) kiva postaus!

    VastaaPoista