sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Karoliinan & Sannin tuparit

Moikka! Eilen illalla juhlistettiin Karoliinan ja Sannin tupareita, joita olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Edellisistä illanistujaisista tutulla porukalla oli kuitenkin vierähtänyt jo sen verran pitkä aika, että tupareiden aikainen ajankohta oli enemmän kuin sopiva.
Rakastan jotenkin sitä fiilistä, kun on lähdössä viihteelle illemmalla ja saa päivällä valmistautua kaikessa rauhassa. Kääntää musiikin volyymia astetta kovemmalle ja tanssahdella samalla, kun laittaa hiukset ja meikit oikein pitkällä kaavalla. Naapurit tykkää varmasti, mutta ainakin oma mieliala on korkealla ja saa hyvän alun illalle! ;-)
 
Sain kyydin keskustaan viiden aikoihin, joten olin taas paikalla hieman ennen muita vieraita. Sanni oli loihtinut illaksi juustokakkua ja soijapasteijoita, minkä lisäksi toin mukanani vegaanisen vadelma-mariannesuklaakakun. 
Kakun lisäksi halusin antaa sellaisen tuparilahjan, jossa olisi jokin syvempi ajatus takana. Maalasin pienen taulun Aurajoen maisemista - että olisi jokin hyvä muisto Turusta. Ei mikään hienoin tekemäni taulu tullut, kiitos lyhyen ajan ja kiireen, mutta ajatushan se on tärkein.
Porukkaa alkoi valua paikalle hetken kuluttua, ja aloiteltiin iltaa jutustellen ja tv:tä katsellen. Napsittiin kuvia tarjoiltavista ja toisistamme. Tunnelma oli rento ja puheensorina yltyi sitä mukaan, mitä useampi pullo korkattiin auki..
Paikalla oli tuttua porukkaa: Karoliina, Noora, Elli, Oona, Sanni & Riina. Tai niin oli ainakin tämän kuvan ottohetkellä, sillä olihan siellä vielä monta muutakin tuttua kasvoa.
Toista Sannia unohtamatta, tietenkään! Koossa oli juuri sellainen sopivan pieni porukka, jossa mahduttiin hyvin samaan huoneeseen ja kaikki saivat osallistua keskusteluun.
Loppuillasta laitettiin käyntiin juomapeli ja opittiin siinä samassa vaikka mitä uutta toisistamme. Kuvitella, että tähänkin porukkaan mahtui yksi, joka ei ole koskaan katsonut Salkkareita! :-D Jatkettiin jutustelua ja musiikin kuuntelua lähemmäs puoleen yöhön asti, kunnes päätettiin siirtyä baarin puolelle.
Loppuaika kuluikin sitten Dublinissa. Tanssittiin paljon, juteltiin ja hätisteltiin epätoivottuja ihailijoita pöydästämme. Siinä vaiheessa oli hyvä aika poistua paikalta, kun pöytään istui kaksi sammumispisteessä olevaa miestä, joilla oli hyvin sulavat iskurepliikit mietittyinä...
Ilta oli todella onnistunut: olen niin onnellinen, kun saan tuntea näin mahtavia tyyppejä. Tällaisia iltoja lisää, kiitos. ...tosin ei ehkä ihan heti, sillä olo on vähän sen mukainen, että on saattanut juoda eilen jotain limua vahvempaa. ;-)

8 kommenttia:

  1. Oumaiii ku ehdin olemaan paikalla niin lyhyen aikaa, ois ollut kiva olla paikalla myöhempäänkin mutta prkl kuskinhommat ja petolliset iltapäikkärit! :C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olis ollut niin kiva, jos olisit voinut jäädä pidemmäksi aikaa. :-) Mutta ensi kerralla sitten! Välillä on vaan pakko hoitaa kuskin hommia (paitsi jos ei omista ajokorttia...).

      Poista
  2. Onko nuo Sanni ja Karoliina pariskunta? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karoliina ja Sanni on pari, olen siitä varmaan joskus maininnutkin täällä blogissa. :-)

      Poista
  3. sulla on ihan tosi ihanan rennon ja aidon fiiliksinen blogi! Ja noi sun hiukset <3 Haluisitko joskus väsää jonkun postauksen, et miten hoidat sun hiuksia, ( kuin usein peset, mitä tuotteita käytät, mitä teet niille pesun jälkeen yms.yms.) kun mäkin haluuuun tommoset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kiitos todella paljon. ♥
      Toteutan postausidean mahdollisimman pian, siinä onkin aihe, josta on pitänyt kirjoittaa jo jonkun aikaa! :-)

      Poista