sunnuntai 9. elokuuta 2015

Vielä on frappéa jäljellä

Heippa! Täällä ollaan taas, tällä kertaa kirjoittelemassa perjantain kuulumisia. Kulunut viikko on ollut niin lämmin ja aurinkoinen, että melkein uskaltaa sanoa kesän vielä jatkuvan - en valita! ♥ Kauniilla säällähän ei sisällä viihdytä, joten aika paljon on tullut oltua ulkona (heitin jopa talviturkin keskiviikkona!!). Tässä kuitenkin niitä perjantain kuulumisia.
 Perjantaina lähdin aamupäivällä keskustaan, jossa oltiin sovittu tapaavamme äidin kanssa. Pikaisten kahvittelujen jälkeen kierreltiin muutamissa kaupoissa ja kirpparilla. Koulun alku lähestyy vääjäämättä, joten olisin halunnut löytää jotain syksyistä puettavaa sinne. En kuitenkaan löytänyt mitään mieleistä, mutta onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa.. Apua, alkaako se jo niin pian! :OO Muut etsimäni jutut sitten onneksi löysinkin.
 Viime kerralla, kun kävin keskustassa pari viikkoa sitten, oli vähän sama tilanne. Olin lukenut Millenium-trilogian ensimmäisen osan ja lähdin lainaamaan toista. Tällä kertaa oli kuitenkin palautettavana toinen osa, Tyttö joka leikki tulella, ja lainattavana trilogian viimeinen osa. Tuo kakkososa oli vielä paljon parempi ja jännittävämpi kuin ensimmäinen! Useimmiten vain istuin alas ja luin aina uuden sivun, kun ei malttanut laskea kirjaa käsistä. Pilvilinna joka romahti -kirjaa olen ehtinyt lukea vasta vähän reilut sata sivua, mutta tarina tuntuu paranevan entisestään! Luultavasti luen nämä kirjat vielä uudestaan, sen verran loistavia ne ovat. :-)
Kirjaston lisäksi tein taas pakollisen reissun Punnitse&Säästä-kauppaan, josta tarttui mukaan mm. pari uutta Quest-makua ja kuivattua melonia. Ihan parasta.
 Todellisuudessa suurin syy lähteä keskustaan oli kuitenkin tyhjyyttä ammottava meikkipussi. Eyelinerin ja ripsarin saan kulutettua loppuun ihan hetkessä, joten koulun alkua varten täytyi ostaa uudet tilalle. Peitepuikon ja puhdistussienen kun vielä lisäsi hintaan, niin olihan siinä taas pienellä pussukalla hintaa sellaiset 50 euroa. Mutta mitäs sitä hyvää vaihtamaan - eikä nyt taas tarvitse vähään aikaan ostaa uusia.
Muutoin viikonloppu on kulunut lähinnä kuistia maalatessa, ulkoillessa, Supernaturalia katsellessa hups, lueskellessa ja veljen kanssa hengaillessa. Tylsää ei ole kuitenkaan ollut, vaan on ollut ihan mukava vähän latailla akkuja ja ottaa rennosti. :-) Kyllähän sitä ehtii taas olla kiireinen, kun koulu alkaa! Nyt voi ihan hyvin lomailla nämä viimeiset viikot, eikös?
PS.
Puppa ei ole täällä kyläilemässä nyt, mutta löysin kameran kätköistä vähän vanhemman kuvan. Olihan se pakko sitten tännekin laittaa, sillä nuo kaksi ovat vaan niin suloisia. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti