torstai 6. elokuuta 2015

MyDay-video

Heippa! Tässä on kuulkaa ensimmäinen itse editoimani video. :-D Videosta tuli ihan liian lyhyt, eikä muokkaus muutenkaan ole kovin tajunnanräjäyttävää - mutta hei, ihan hyvin ensimmäiseksi tekeleeksi, vai mitä mieltä olette? Tässä olisi siis MyDay, eli video päivästäni, joka oli tällä kertaa maanantai.
(alun musiikki: Florence and the Machine - Drumming)

4 kommenttia:

 1. Hei kiva kun toteutit tän jo näin pian! Tätä oli tosi mukava katsella ja ihan paras kun Supernaturalkin vilahti mukana ;) Teillä vaikuttais olevan myös tosi kiva piha, kyllä kelpaa Nanankin siellä oleilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, innostuin ideasta niin paljon, että olihan sitä heti kokeiltava. :-) Kiva, että tykkäsit, vaikka videosta tulikin aika lyhyt! Ei taida olla päivää ilman Supernaturalia...... :-D Kiitos! ♥ Ainakin siellä on paljon tilaa ja kasvatettavaa, vaikka vähän rikkaruohot rehottaakin. Nana kyllä viihtyy. :-)

   Poista
 2. Moikka! Mä en tiiä muistatko mua, joskus 2009 juteltii aika aktiivisestikin irc-galleriassa kun oltiin molemmat sairaalahoidossa. Ihana nähdä miten sä oot viimein edistyny, oon aina välillä käyny lukee sun blogia ja on tehny pahaa kun oot niin pitkään sairastanut, vaikka samassa veneessä itekin vielä.. tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, ihan pari päivää sitten eksyin sattumalta sun blogiin ja lueskelin sitä jonkun aikaa. Mietin, että näyttää niin tutulta tuo tyttö - ja sillä on vielä sama nimikin - mutta en ollut ihan varma. Vaan olinkin siis oikeassa. :-)
   Kiitos. Kieltämättä aika pitkään tässä on mennyt, mutta nyt pitäisi olla parempi suunta. Jotenkin tulin kyllä tosi surulliseksi, kun huomasin, että sullakin on sairaus vielä akuuttina. :-/ Silloin aikanaan sain sen kuvan, että olit parantunut. Mutta ehkä sitten tällä kertaa! Tsemppiä myös sinne. ♥

   Poista