sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Repun sisältö

Heips! Laukkuni sisältö -postaukset ovat mielestäni aina kiinnostavaa luettavaa, joten päätin tehdä sellaisen myös oman laukkuni sisällöstä. Tosin eihän tässä edes laukusta puhuta, sillä olalla on heilunut jo useamman vuoden rakas Kånken - aluksi sinisenä, nyt keltaisena. :-) Mutta siis, reppuni sisältö, toivottavasti tykkäätte!
 Jokainen minut tunteva tietää, etten lähde minnekään ilman Kånkkenia - ainoastaan baarireissun ajaksi suostun vaihtamaan laukkuun, enkä sitten osaa, kuin räpeltää laukkua olalta toiselle. Hankin ensimmäisen Fjällräven Kånkenin lukiossa, enkä ole enää muita laukkuja sen jälkeen ostanutkaan. Aikaisemmin vaihtelin laukkua melkein viikoittain, kun mikään ei oikein tuntunut sopivan kokoiselta, taskuja oli liian vähän jne. Pidän Kånkenista, koska sinne mahtuu sopivasti kaikki tarpeellinen. Reppu myös kulkee kätevästi selästä, eikä tipu laukkujen tapaan. :-)
 Kookkaaseen rahapussiin mahtuu kaikki tarpeellinen: rahat ja kortit. Sivutaskussa on vielä pari junalippua ja bussikortti Lohjailun varalle. Ostin tämän ruskean rahapussin vasta vähän aikaa sitten, kun edellinen hajosi käsiin. Kannan mukana aina edes vähän käteistä kortin lisäksi, sillä en jotenkin luota kortin toimintaan ihan aina - ja kolikoita saattaa tarvita vaikka bussissa. :-)
Sain ensimmäisen kamerani kuudennella luokalla, enkä ole sen jälkeen lähtenyt minnekään ilman kameraa. Välissä on kyllä ollut jo kaksi pokkaria, mutta nykyinen on Canon SX600 HS. Ei yhtään hassumpi yksilö, vaikka toki järkkärillä parempia kuvia saakin. Pidän kameraa mukana pääasiassa bloggaamisen takia. On myös kiva tietää, että jos jotain jännittävää sattuu tapahtumaan, on aina kamera mukana!
Samsungin kännykkä kulkee myös mukana: vaikka toisinaan muistankin katsoa puhelut ja viestit vasta seuraavana päivänä. :-D Olen ollut tyytyväinen tuohon uuteen kännykkään, jonka kautta on tullut päivitettyä Instagramia melko ahkerasti. Taustakuvana on tietysti oma pienokainen, joka hymyilyttää aina kännykkää vilkaistessa.
 Muista taskuista löytyikin sitten vähän yhtä sun toista tärkeää. :-D Kannan mustekynää mukana aina siltä varalta, että täytyisi kirjoittaa jotain muistiin. Tuolle kynälle onkin tullut paljon käyttöä - uskokaa tai älkää! Tarvitseeko nenäliinoja sen pahemmin selittää?
Avaimet roikkuvat vanhassa Apulannan keikalta ostetussa avainnauhassa. Nauha on kulunut aivan loppuun ja joudun aina säännöllisin ajoin solmimaan katkenneen nauhan uudelleen - jokohan olisi aika hankkia uusi? ;-) Avainnipussa on neljä avainta: kotiin, Jopoon, asuntolaan ja asuntolan kaappiin. Noissa asuntolan avaimissa on kiinni sadan euron pantti, joten en tosiaan tahdo niitä hukata..
HURRAW! -kookoshuulirasva on ostettu Punnitse&Säästästä. Huulirasva on raaka- ja luomuraaka-aineista valmistettua, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. Parasta huulirasvassa on kuitenkin tuoksu! Varsinkin talvisin onnistun kuivattamaan huuleni rohtuneiksi, joten ilman huulirasvaa en lähde minnekään. :-)
 Purkkapussi ja Läkerol-rasia kulkevat mukana, minne vain menenkin. Olenkohan maininnut, että olen addiktoitunut purukumiin? No, nyt ainakin olen. Jokaisen aterian jälkeen on saatava purkkaa tai Läkerollin pastilli. Vettä on myös aina oltava.
Särkylääkkeitä käytän melko harvoin, mutta aina on oltava pari varmuuden vuoksi matkassa. Särkylääkkeisiin pätee vähän sama juttu kuin sateenvarjoon: aina särkee, jos ei ole särkylääkettä saatavilla. Aina sataa, jos ei ole sateenvarjoa. Kenties paras tapa ennalta ehkäistä sadetta ja särkyjä on siis pitää sateenvarjoa ja särkylääkkeittä repussa. :-D
Viimeisenä maininnan arvoisena on kynsiviila. Käytän lasiviilaa, sillä se ei kulu niin nopeasti, eikä kuluta kynsiä muiden viilojen/saksien tapaan. En tiedä mitään ärsyttävämpää kuin lohjenneen kynnen, joten ihan mielenrauhan säilymisen kannalta on viilan kuljettava aina matkassa.
 Kånken on muuten eläinten suosiossa: Minni kehitti aikanaan oikein läheiset välit kyseisen repun kanssa, hyrisi ja nukkui sen kangasta vasten.. Yksi jos toinenkin koira on yrittänyt pujahtaa laukun sisään. Kaiken kaikkiaan, eläin kuin eläin, aina on vähintään haisteltava ja puskettava reppu läpi.
Mitä mieltä olitte: onko näitä Laukun sisältö -postauksia kiva lukea? Mitä sinä kannat aina mukanasi?

4 kommenttia:

 1. Heippa!
  Kokemusta syömishäiriöstä? Kerro omat kokemuksesi ja liity parantumismyönteiseen keskusteluun juuri avatussa Syömishäiriö apu- blogissa/yhteisössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan. :-) Kokemusta on, ja kiitos kutsusta! Käyn tutustumassa sivuun vielä vähän paremmalla ajalla.

   Poista
 2. Mistä tuo lompakko on? :) tosi kivan näkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin sen sattumalta löytää Citymarketista, suunnilleen 20 eurolla. :-) Kiitos, tykkään itsekin siitä tosi paljon. ♥

   Poista