torstai 26. maaliskuuta 2015

Netflixriippuvuus ja muita koottuja tunnustuksia

Heippa! Selailin tuossa läpi viikon aikana otettuja kuvia, ja tulin siihen tulokseen, että Netflix on ainakin ollut ahkerassa käytössä... Oikeasti tein kyllä paljon muutakin, mutta jotenkin kameralle tallentuivat juuri nuo tabletin äärellä vietetyt hetket. :-D
 Tabletin hankkimisen jälkeen on kyllä tullut vietettyä vähän liian paljon aikaa sarjoja katsellen - eikä Netflixin hommaaminen ainakaan auttanut asiaa. Tälläkin viikolla katsoin mm. Dead like me - ja Misfits-sarjoja muutaman jakson. Osan kylläkin naapurisolussa, joten ehkä se on lieventävä asianhaara. :-D Ehkä se ei ole niin vakavaa, jos muutamana päivänä viettää muutaman tunnin ruudun ääressä.. Ja jos kerta Netflixin omistaa, niin eikös sitä kuulukin katsoa koko rahan edestä?
 En tiedä, muistaako joku vielä, miten paljon hullaannuin Criminal minds -sarjasta lukiossa - tai vähän myöhemmin Hobitti-elokuvista.. Eikä se sitten siihen jäänyt tietenkään. Pari viikkoa sitten satuin katsomaan tabletilta jakson NCIS: Los Angelesia - ja jotenkin päädyin ostamaan sarjan 3. tuottarin. Niin, ja heti viikonlopun jälkeen tilasin edeltävät kaksi tuottaria. Että näin täällä... Mutta pidän tuosta sarjasta todella paljon!
 Siinä ne kootut tunnustukset sitten olivatkin. Kuten jo aikaisemmin totesin, tuli alkuviikolla tehtyä paljon muutakin, kuin tapitettua sarjoja Netflixistä! Tiistaina istuttiin iltaa naapurisolussa: pelailtiin kortteja ja höpistiin. Itse kyllä pakenin paikalta jo yhdeksän jälkeen - mutta ainakin siihen asti oli oikein hauska ja mukava ilta.
 Ihan vähän aikaa sitten sanoin, etten ikinä käytä huppareita ja etten vaan osaa niihin pukeutua. Kuitenkin kirpparilta löytynyt turkoosi huppari osoittautui aivan älyttömän mukavaksi ja rennoksi, joten ehkä jatkossa pyörrän aikaisemmat puheeni!
 Perinteisten kaupunkikierrosten lisäksi ehdin lukemaan pääsykokeisiin, istumaan tunneilla veistämässä savea ja maalailla rästitehtäviä. Tänä vuonna hain Muotoiluinstituutin lisäksi Lahden AMK:n Ympäristöteknologiaan, joten bilsan kirjat on taas täytynyt kaivella esiin kaappien kätköistä. Mikäli päädyn opiskelemaan ympäristöteknologiaa, minusta tulee insinööri! Ei ehkä ihan ensimmäinen uravalinta, jota nuorempana suunnittelin. :-D Toivon vaan, että pääsisin tällä kertaa joko Muotsikkaan tai LAMK:in, enkä jäisi toista vuotta tyhjän päälle..
Sellaista tällä kertaa, enkä kyllä tiedä, oliko tässä nyt mitään järjen hippustakaan. :-D 
Nauttikaa keväisistä päivistä ja katsokaa ihan liikaa Netflixiä! Heippa.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä kouluhakuihin ♥

  Btw, Silta - sarja on sellanen mitä kannattaa netflixistä tsekkailla! Ite tykkäsin niin kovin, että nyt löytyy molempin kausien tuottarit hyllystä. Ja orphan black!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Siltaa oonkin joskus aikanaan katsonut muutaman jakson ja se vaikutti mielenkiintoiselta. Pitääpä jossain välissä katsella uudestaan! Orphan black liittyy myös sinne pitkän listan jatkeeksi. :-D

   Poista
 2. HA HUPPARI VALLANKUMOUS! just kun täällä puhuttii ettei vaa osaa ja nyt kummallaki on sellai! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä :-D Sen takia oikeastaan omani hankinkin, kun jotenkin siinä sun hupparia katsellessa vakuutuin huppareiden mukavuudesta..!

   Poista
 3. NCIS Los Angeles on mun lemppari! <3 just tilasin ku rahaa taas tuli neloskauden ku kolme ekaa oon kattonu jo liian monta kertaa läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NONNI JES! En ole siis ainoa. :-D Se on ihan paras sarja - ja aika pelottavan koukuttava! Haluan kanssa neloskauden, vaikken ole vielä aikaisiampiakaan katsonut!

   Poista