sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

My day: Sunday

Moikka moi! Vähän on ollut postausideat lopussa, mutta viime postaukseen vinkattiin, että päiväni kuvina -postaukset ovat aina varma valinta. Päätin siis kuvata teille tämän päivän, kun en ole aikaisemmin sunnuntaita kuvannutkaan, tosin vain tähän hetkeen asti. :-) Aika paljon sitä lopulta ehtii yhden päivän aikana tekemään! Tässä nyt joka tapauksessa yksi melko tavanomainen sunnuntai...
 Herään melkein aina aamuisin viimeistään yhdeksältä. Tällä kertaa heräsin vähän vaille, mutta pyöriskelin sängyssä aikani. Yhdeksältä napautin lopulta herätysvalon päälle ja kömmin lämpimien lakanoiden suojasta. :-)
 Aamu alkoi aamiaisella: kuppi kahvia ja kulhollinen ananasta, päärynää ja mansikoita soijajukurtilla sekä pähkinöillä. Muuten en kahvia erityisemmin juo, mutta aamu ei lähde käyntiin ilman kupillista. Miten kahvi voikin maistua niin taivaalliselta aamuisin? :-)
 Aamulla maalaan aina jonkun aikaa - ja niin tälläkin kertaa. Jatkoin yhtä melko alkuvaiheessa olevaa maalausta suunnilleen puolen tunnin ajan. Kerrankin tuntui, että maalaaminen sujui, enkä olisi millään malttanut lopettaa...
 Pensseleiden pesun jälkeen kuvasin eilen tekemäni muffinit leivontablogia varten. Sain hommassa vähän ei-niin-toivottua apua, kun Puppa kiipeili lakanan alla ja pöyri muutenkin kuvien keskellä... Sain kuitenkin kuvat otettua. :-) Hiustyyli on muuten erittäin kaunis: parin sekunnin nutturasykerö pään päälle ja menoksi..
 Aamupäivällä katselin muutaman jakson Breiking bad -sarjaa ja viimeistelin Muotsikan esivalintatehtävää. Onhan tässä vielä aikaa, mutta haluan olla kerrankin ajoissa.. Tällä kertaa ei ehkä ole ollut niin suurta intoa tehdä noita, mutta toivotaan, ettei sitä huomaa lopputuloksesta. :-D
DVD:n katselun ohessa ehdin vielä hieman askartelemaan ja hääräilemään muita juttuja.. On ihan mahdotonta katsoa tv:tä ilman, että tekee jotain muuta siinä samalla. En pysty keskittymään vain yhteen asiaan kerralla! Ja onpahan hyvä syy hengähtää ja uppoutua sarjojen pariin, kun saa siinä samassa tehtyä jotain hyödyllistä.
 Yhden aikoihin lakkasin kynnet ja lueskelin lehteä sen aikaa, kunnes lakka oli kuivunut. Kokeilin Salon PRO:n Ultra violet -sävyä. Väri on vaaleanviolettia, mutta tietyssä valossa se hohtaa UV-säteiden tavoin. Ihan kiva lakka se joka tapauksessa on.
 Sitten oli vuorossa hellyyshetki Pupan kanssa.. :-) Päikkäreitä en nuku, mutta jos nukkuisin, Puppa olisi parasta mahdollista seuraa. Kisu tulee ihan viereen makoilemaan, tuoksuu kissanpennulta, nukkuu täysin luottavaisesti ja lämmittää. Onkohan mitään ihanampaa, kuin viereen nukahtanut kissa? Puppa ja veli ovat tosiaan olleet meillä kylässä tämän viikon, mutta lähtevät huomenna. Sitä seuraavat päivät tuntuvat aina hiljaisilta, kun Puppa ei ole riehumassa ympäriinsä ja ''auttamassa'' jokaisessa hommassa arvatkaa ihmeessä, miten helppoa on leipoa, kun kissa tunkee päänsä kulhoon ja tunkee jopa uuniin, jos hetkenkin katsoo muualle.. :-D
 Iltapäivällä lähdettiin kävelylle. Oli ihana ulkoilla, kun ei jäätynyt kuoliaaksi heti ensimmäisen minuutin jälkeen! Sää oli lämmin, mutta harmaa ja tuulinen..
Siinä kävellessä saatiin puhelu, ja kuultiin, että meidän pieni karvainen perheenlisäys on syntynyt edellisellä viikolla! Sovittiin päivät, jolloin käydään pikkuista katsomassa, ja selvitettiin vielä muita käytännönasioita. Olen niin innoissani, enkä malttaisi millään odottaa kesään asti! :-)
 Kävelyn jälkeen mentiin ruokakauppaan, josta bongasin heti ensimmäisenä uudet Muumi-astiat. Jotenkin tuo Pikku-Myy sykähdytti niin paljon, että jotain oli napattava mukaan kärryyn... Muuten valikoin lähinnä hedelmiä ja muita ruoka-aineita Lohjalle vietäväksi. :-)
 Kaupasta kotiin kulkeutui tosiaan tuo Pikku-Myykulho, mutta myöhemmin haluan myös samaisen sarjan lautasen ja mukin. Myy nyt vain on niin ihana.... Uudesta kulhosta söin välipalaksi Alpron kookos-soijajukurttia, marjoja ja päärynää. Välipalan jälkeen maalailin vielä hetken, kunnes tulin alakertaan pakkailemaan Lohjan tavaroita.
Alakerrassa odotti juuri töistä päässyt veli, joka ei saanut haluamaansa ruokarauhaa kissaltaan... Mutta kuitenkin, tällainen oli minun päiväni tähän asti. :-) Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille.

2 kommenttia:

  1. kissat on parhaita unikavereita.
    tää päiväpostaus oli erittäin söpö.

    VastaaPoista