sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hiihtoloman highlightit

Heips! Viime postauksessa lupailin postailla vähän tarkemmin hiihtolomasta: ja tässä sitä nyt ollaan! Koulu loppui keskiviikkona, minkä jälkeen oli siis jäljellä vielä loppuviikko ja yksi kokonainen viikko. Oli loma sitten vähän tavanomaista pitempi tai ei - tuntui se kuluvan hetkessä ja aivan liian nopeasti! Huomenna on taas edessä paluu arkeen, mutta ei se oikeasti niin kamalaa ole.. :-)
Torstai
 
Heti ensimmäisenä lomapäivänä näin tosiaan Karoliinaa. Siitä postailinkin jo aikaisemmin, joten siirrytään torstai-iltaan. Karoliinan luota palatessani sain Jasselta kutsun baariin - ja päätin lähteä. Käytiin Dublinin 2,5 euron hanoilla jotka taisivat minulle olla seitsemän-euron-breezer-hanat ja pyörähdettiin myös muutamassa muussa baarissa. Porukkaan kuului tosiaan Jasse, Oona, Hanna ja Jossu. Pysyin kerrankin kohtuudessa, ja join vain pari juomaa illan aikana. Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistunut ilta, ja olen onnellinen, että päätin lähteä mukaan. ;-)
Perjantai
 Perjantaina nukuin hämmentävän pitkään, ja hoitelin lähes krapulatonta olotilaani kierrellen kirpparilla ja syömällä oliiveita ja suolakurkkua. Illalla käytiin vielä kaupassa ostoksilla ja olihan siinä vähän kaikenlaista pientä puuhaa.. :-)

Lauantai & sunnuntai
 
Lauantaina leivoin laskiaispullia ja sämpylöitä, joilla sitten yllätin vanhemmat sunnuntaiaamuna. Mitään kovin ihmeellistä ei viikonloppuna tapahtunut: kunhan oltiin vaan kotona, ulkoiltiin ja katsottiin elokuvia. Eikä sen sen kummempaa tarvitse ollakaan! :-)
Maanantai
 
Maanantaina kävin ostamassa Samsung Galaxy S4 mini -kännykän, jota sitten näpräsinkin tehokkaasti koko illan... 
Tiistai

 
Tiistaina vietettiin Karoliinan (ja Sannien) kanssa läksiäisiä. Kuvailtiin, maisteltiin uutuusjäätelöä ja katsottiin elokuvaa. Tästä nyt postailinkin jo aikaisemmin, joten jätetään enemmät jaarittelut sikseen! :-D
Keskiviikko
 
Keskiviikkoiltana käytiin porukoiden kanssa katsomassa Kaiken teoria -elokuva. Kaiken teoria kertoo tarinan Stephen Hawkinsin takana: miten lihaksia rappeuttava sairaus eteni, kuitenkaan viemättä miehen elämästä rakkautta ja kiinnostusta tieteeseen. Oli jännittävää nähdä, millainen tarina on tuon neron takana. Oikeastaan elokuvassa on vähän kaikkea vähän kaikille: romantiikkaa, tiedettä ja draamaa. Myönnän, että itseäni kiinnosti eniten sairauden etenemisen seuraaminen. Oli jännittävää nähdä, miten Hawkins otti vastaan tiedon sairaudesta, miten sairaus eteni ja kuinka se vaikutti miehen elämään ja läheisiin. Ei voi, kuin nostaa hattua miehen saavutuksille rajoittavasta sairaudesta huolimatta!
Keskiviikkona saatiin myös tietää kivat uutiset: meille tulee perheenlisäystä kesällä - ja ei, en ole raskaana, eikä ole kukaan muukaan perheenjäsen.. Kyse on nyt jostain vähän karvaisemmasta yksilöstä. :-D
Torstai
 
Torstaina laittauduin ja lähdin psykologille aamupäivällä. Ajan jälkeen tapasin Jassen keskustassa, missä kierreltiin hetken aikaa toista kaveria odotellen. Keskustasta matka jatkui Oonan luo Orimattilaan: juotiin teetä, juteltiin ja riehuttiin ihanan Milan kanssa.
Perjantai, lauantai & Sunnuntai
 
Perjantaina kävin taas tuttuun tapaan kirpparilla ja löysin kolme ihanaa mekkoa!, minkä jälkeen päivä kului lähinnä siivoillen. Illalla käytiin vielä pikaisella kierroksella keskustassa ja ruokaostoksilla. Ei yhtään hassumpi päivä sekään. ;-) Lauantai ja sunnuntai kuluivat hyvin pitkälti kotosalla: olen mm. leiponut, maalannut, askarrellut,... Mutta joo, sellainen loma tällä kertaa!
PPS.
 
Sain taas yhden taulun valmiiksi. Oikeastaan jo muutama viikko sitten, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kuvata sen.. :-D Joka tapauksessa, päädyin tällä kertaa toteuttamaan jotain vähän klassisempaa. Taulun malli on toki yksi kauneimmista, lopputulos ei ihan niin järjettömän kaunis.. Mutta kuitenkin, olen ihan tyytyväinen!  
Tunnistatteko ketä taulu esittää? ;-)
PPS.Mymmelintytär 
 Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, mainostan teille Karoliinan blogia! Käykää ihmeessä kurkkaamassa, mitä kivaa ihana paras ystäväni siellä kirjoittaa. Osoite on: http://mymmelintytar.blogspot.fi/

Eipä tässä muuta: hyvää lomaa niille, joilla se on vielä edessä! Ja onnea arkeenpaluuseen meille kaikille, joilla se on edessä. :-) Heippa!

1 kommentti:

  1. pahoillani, että minun FB poistettiin. Mutta sinulla on e-mail tai Gmail? :)

    VastaaPoista