sunnuntai 15. helmikuuta 2015

sugar, spice and everything nice

Moikka! Niinhän se on, ettei ystäviä pidä muistaa vain yhtenä päivänä, vaan kivoja juttuja, sanoja ja pieniä lahjoja voi antaa pitkin vuotta. Ystävyys on kuitenkin ansainnut myös aivan erityisen päivänsä: ystävänpäivänä muistetaan sitten ystäviä ja rakkaita oikein luvan kanssa! Tämä viikonloppu ja loppuviikko onkin tullut vietettyä asianmukaisella tavalla ystävien seurassa. :')
 
Ensimmäisenä lomapäivänä, torstaina, vietettiin löllöilypäivää lue: pukukoodilla ensimmäiset kaapista löytyneet vaatteet Karoliinan kanssa. Käytiin kaupassa, kuvailtiin, juteltiin ja tuskailtiin tabletin sovelluksen kanssa. Ei mitään kovin ihmeellistä, mutta hyvässä seurassa arkisemmatkin jutut riittävät. 
Rakkain ystävä sai Muumien Rakkaus-mukin pienenä ystävänpäivälahjuksena.. :-D
Ollaan tunnettu Karoliinan kanssa jo melkein kahdeksantoista vuotta, enkä tätä tyttöä päästä elämästäni millään hinnalla!
 Kun sitten olin Karoliinan luota kotiutunut, sain soiton toiselta ystävältä. Niin hyvä tarjoushan se sitten oli, että illalla päätin lähteä mukaan baarireissulle. Käytiin muutamalla Jassen, Oonan, Hannan ja Jossun kanssa, ja oli kyllä kiva nähdä tyttöjä pitkästä aikaa! Baareissa oli kyllä tungosta lähes jonoiksi asti, sillä olihan siellä kaikenlaisia otuksia Pahattaresta Albert Einsteiniin! Onko omista penkkareista tosiaan kulunut jo/vasta vuosi? :-D

Viikonloppu jatkui vähän erilaisten ystävien hemmottelulla...
 Mistä tietää, että on tullut vanhaksi? Tai aikuiseksi, miten vaan. Siitä, etteivät vanhemmat tunnu enää ärsyttäviltä, komentelevilta diktaattoreilta, jotka käskevät tulla kotiin tiettyyn aikaan tai käskevät siivoamaan huoneen. Oikeastaan jo useammat vuoden ajan vanhemmat ovat olleet enemmän ystäviä..
 Päätin siis yllättää heidät uunituoreilla sämpylöillä, laskiaispullilla ja muilla härpäkkeillä heti aamusta. Vastaanotto oli ilahtunut ja yllättynyt, joten suunnitelma taisi olla onnistunut. :-)
Tänään katsellaan vielä elokuvaa, kun veli tuli kotiin vierailulle, ja vietetään ihan rauhallista koti-iltaa. Lomalle onkin sitten suunnitelmaa ja menoa lähes jokaiselle päivälle, mutta en pistä pahakseni! :-) Palataan niihin hiihtoloman kohokohtiin viikon päästä..
Hyvää ystävänpäivää (näin jälkikäteen) ja laskiaissunnutaita kaikille!

5 kommenttia:

  1. Mitä tossa smoothie-lasissa on? :) Näyttää herkulliselta. <3

    Kuulostaa ihanalta viikonlopulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoothien resepti löytyy leivontablogin puolelta, jos haluat käydä tarkemmin kurkkaamassa. Siinä on kuitenkin mm. mansikoita, maitorahkaa ja päällä mysliä. :-)
      Hihi, niinhän se olikin, onneksi sain sen myös kuulostamaan hyvältä. ♥

      Poista
  2. Tuota smoothie ohjetta minäkin voisin haluta, koitan keksiä 'eräälle' syntymäpäivä brunchin (mite se kirjoitetaan) aineksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoothien ohje löytyy leivontablogista, mutta periaatteessa hyvän smoothien saa aikaan ihan vaan yhdistämällä maitorahkaa, marjoja ja vähän makeutusta. :-D
      Niin, en yhtään arvaa kenelle.....

      Poista
    2. AINII KUN katsoin ettet oo laittanu leivontablogiin sitä mutta mähän en seuraakkaa sitä enää ni en nähnyt! :-D kappas tosiaan..

      Poista