torstai 19. helmikuuta 2015

Läksiäiset

Hellou! Viikko on kulunut todella nopeasti, kun on ollut melkein joka päivälle jotain menoa. Tiistaina vietettiin Karoliinan läksiäisiä, keskiviikkona käytiin elokuvissa, tänään vietin aikaa ystävien kanssa,.. Ainakaan ei ole ollut tylsää! :-) Loma voisi jatkua vielä yhden viikon - voisihan?
 Samsung Galaxy S4 mini kotiutui tänne alkuviikosta. En ainakaan täysin avoimesti myönnä, että syy olisi ollut Instagram. Sillä saattoi kyllä olla vaikutusta asiaan... Tosin puolustaudun sanomalla, että edellinen kännykkä oli jo kolme vuotta vanha ja siinä alkoi olla yhtä jos toista ikääntyvälle kännykälle tyypillistä vaivaa. Puhelut katkoivat ja ääni katosi aina silloin tällöin.
Oli miten oli, olen nyt vihdoin ja viimein Instagramissa! 
Löydyn sieltä nyt nimellä atsuli, joten käykää ihmeessä kurkkaamassa. ;-)
 Karoliinan luona olin tosiaan tiistaina. Vietettiin läksiäisiä, sillä Karoliina ja Sanni muuttavat parin viikon kuluttua Turkuun. Ei näissä läksiäisissä mitään suurta juhlan tunnelmaa ollut: kunhan vaan höpötettiin, räplättiin uutta kännykkää ja katsottiin elokuvaa. Eipä sillä, että se olisi ollut mitenkään huono juttu - oikeastaan oleskelu ja ajanvietto ilman sen erityisempää tekemistä, ovat juuri niitä parhaita hetkiä ystävän seurassa!
Hoidin kyllä pakollisia velvotteita, ja käytin Karoliinaa ''kuvausrekvisiittana'' Muotsikan esivalintatehtävien kuvia varten. Napsittiin siinä kuvat näpertämästäni saippuan täyttöpullosta, ja saatiinkin muutamat ihan kelvolliset otokset. :-)
 Pakollisten velvotteiden jälkeen otettiin vain rennosti loppuilta: katsottiin Pirates of the Garibean 3. -elokuva ja kauhottiin kulhoista Kolmen kaverin uutuusjäätelöä.
En ollut aikaisemmin maistanut Kolmen kaverin jäätelöitä, mutta jotenkin uuden Korvapuusti-maun jättäminen kaupan kylmähyllyyn tuntui mahdottomalta. Suosittelen ehdottomasti maistamaan tuota jäätelöä, mikäli pidätte korvapuustista! Jäätelö nimittäin tuoksui ja maistui ihan siltä, kanelilta ja kardemummalta. Nams, hyvää oli. :-)
Elokuvan katselun jälkeen sain vielä Karoliinasta ja Sannista (en kuvan kissasta kuitenkaan) kävelyseuraa kotimatkalle. Oli jo pimeää ja kylmää, mutta matka taittui nopeasti, kun oli hyvää seuraa.
Eipä tässä nyt sen kummempia: postailen perjantaina hiihtoloman kohokohdista, joten silloin on luvassa vielä vähän enemmän juttua viikon tapahtumista. Heippa! :--)

4 kommenttia:

 1. hei onks toi kolmen kaverin jätski jotai luomujuttua? Ihankun kemikaalicocktailissa ois just ollu jotai juttua tuosta. Ja osaatko heittää hintaa ja mistäpäin lahtea noita saa ostettua? oon vissii menny myyränä kaupassa ku en oo löytäny mistää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mielestäni luomua ole, mutta en ole ihan varma. :-D Kotimaista kuitenkin. Hintaa 500 ml:n purkilla on suunnilleen 6 euroa. Olen nähnyt noita ainakin Launeen Citymarketissa ja Prismassa. :-P

   Poista
 2. Oh! Tohon kolmen kaverin jäätelöön törmäsin jo pari vuotta sitten ja on kyl jees! Pirates kolmosta en pysty edelleenkään katsomaan ilman itkua, se on vaan yks lemppareista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko silloin jo myynnissä tuota korvapuustimakua? :-) Oon kyllä muita huomannut jo aikaisemmin, mutta ajattelin tämän olevan uusi.. En tosin kovin usein jäätelöaltaita tarkista, joten sekin saattaa selittää asiaa. :-D
   Itse näin tuon vasta ensimmäistä kertaa kokonaan - ja oli kyllä hyvä. En ihmettele, jos tykkäät siitä.. ♥

   Poista