sunnuntai 24. elokuuta 2014

''Sä olet mulle ystävä, ja ehkä läpi koko elämän''

Heippa! Kulunut viikko on mennyt aika vaihtelevissa tunnelmissa: välillä on itketty, välillä taas naurettu ja odotettu innolla tulevaa..
 Tiistai kului aika surkeissa fiiliksissä, kun melkein mikä tahansa asia sai itkemään.. Vieläkin on vaikea tottua ajatukseen, ettei Eetua enää ole, vaikka sen tavallaan alkaa jo hyväksyä. Toisaalta sureminen vie aikaa, eikä Eetun muiston kuulukaan laimentua vielä pitkään aikaan.
Onneksi kotona on seuraa pitämässä vielä Minni, joka jaksaa pörrätä ympäriinsä.. Tiistaina Minni etsi Eetua joka paikasta, ja maukui surullisesti. :-< No, nyt täällä on vielä Puppakin kylässä - joten ainakin touhua riittää!
 
Toinen ison iso uutinen oli Kanneljärven opistosta, Lohjalta, tullut vastaus: aloitan 3.9. taideopinnot avoimessa yliopistossa! :-D Oppitunteja on siis maanantaina ja keskiviikkona iltapäivällä, tiistait vietän asuntolalla ja opistossa itsenäisiä opintoja tehden. Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan olen Lohjalla maanantaista keskiviikkoon, ja palaan kotiin aina loppuviikoksi. 
Lohjalle lähtö on aika iso muutos - olen samaan aikaan kauhuissani ja valtavan innostunut..
 Keskiviikkona jätettiin jäähyväiset kesälle Karpon ja Sannin kanssa! Raahattiin läheiselle rannalle juomat, viltit sun muut tarpeelliset..
 Oltiin selkeästi ajoitettu jäähyväisjuhlat oikeaan ajankohtaan, sillä sää oli juurikin niin syksyinen, ettei kesän loppumisesta ollut epäilystäkään. Hytistiin rannalla takkien ja neuleiden kanssa - ja jos ei jäädytty viimaiseen tuuleen, niin alkoi tottakai satamaan! :-D Mutta mitäpä muuta syksyltä saattaa odottaa?
 Pienestä tihuttelusta huolimatta oli hauskaa, kuten kuvista ehkä näkee !
 
Lopulta, pienoisen hypotermian jälkeen, jatkettiin iltaa vielä Karpon ja Sannin luona...
Olivat kyllä kesän arvoiset päättäjäiset!

6 kommenttia:

  1. Lohja on ihan nätti mesta ja siellä Kanneljärvellä opettaa eräs huippumahtava ja lahjakas taidemaalari eli Jonas Gustavsson! Onnea! t. Lohjalta kotoisin oleva ex-Kannaslainen rastapää (emmi) :----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, miten kiva kuulla! :-D Eli on ainakin yksi varteenotettava syy lähteä Lohjalle + sitten että siellä on vielä nättiäkin. Ainakin saa vähän harjoitusta ja uusia kokemuksia.. :-)

      Poista
  2. onnea opiskelupaikasta ja tsemppiä opintoihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Olen aika innoissani, kun pääsen sinne..

      Poista
  3. Saako kysyä, järjestyykö se sh-puolen hoito myös uudella paikkakunnalla? Toivottavasti! ♥

    VastaaPoista
  4. Tottakai, ei mitään huolta. :) tulen aina loppuviikoksi Lahteen, joten hoitoajat on vaan järjestetty aikatauluihin sopiviksi. ;)

    VastaaPoista