sunnuntai 10. elokuuta 2014

MOVIE STAR PARTY

...eli toisinsanoen parhaat kotibileet ikinä! Nimi ehkä kertoo olennaisimman: ideana oli pukeutua joksikin elokuva-/tv-sarjahahmoksi, astella punaista mattoa pitkin salamavalojen välkkyessä... Ja tottakai pitää hauskaa! Muutama promillepitoinen saattaa kuvissa vilahtaa, mutta ei sitä pidä ottaa niin vakavasti, kun nyt kerta juhlimassa ollaan.. ;')
 
 Tarjoilusta vastasivat pääosin tällä kertaa Karpo ja Sanni - ainoastaan kakun leipominen oli Pepin vastuulla! :-) Teeman mukaisesti pöydästä löytyi mm. M&M's-karkkeja, poppareita, suklaamuffineita ja cookieseja.

 ...Herra Tossavainen saattaa olla hieman rappiolla...
 
Juhliin ilmestyi reippaasti tv:stä tuttuja naamoja - ja aivan loistavaa seuraa olivatkin! :-D En lähde mainitsemaan ketään nimeltä sillä ihan kaikkien nimiä ei tainnut tulla edes kysyttyä..
 Juhlien alkaessa oli vielä valoisaa, mutta kun porukka lopulta ryömi koteihinsa, ei ulkona ollut enää muuta valonlähdettä kuin taivaalla loimottava kuu ja himmeät katulamput. Olisihan nimittäin ollut täysin järjetöntä lähteä ennen...
...kunnon reivejä, aamuyön väsynyttä naurunremakkaa ja pizzeriaan tehtyä tilausta. :-D
Bileet olivat onnistuneemmat, kuin oltaisiin ikinä osattu arvata! Loistavaa porukkaa, musiikkia, paljon juomista ja rentoa tunnelmaa. Peppi kuittaa.

2 kommenttia:

  1. ei kukaan enää jaksa nähdä tolleen vaivaa kotibileisiin paitsi te. ihanaa!
    t: peppifani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Kiitos kuului tällä kertaa kyllä pääosin Karpolle ja Sannille. :') ♥

      Poista