sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Valintakoetunnelmia ja muuta puuhaa

Heippa! Kuluneeseen viikkoon on mahtunut ihan kamalasti kaikkea: neljä päivää valintakokeissa puurtamista, Siivouspäivä-pihakirppikseen osallistumista, ylppärijuhlien järjestämistä ja vaikka mitä muuta! Ainakin voi sanoa, että on tehnyt jotain, eikä vaan istunut kotona peukkuja pyörittämässä.. :-D Äsken kävin vielä rustaamassa numerosarjan paperille, jotta saataisiin edes yksi järkevä ihminen päättämään EU:n asioista - en tiedä, onko äänestämisestä kauheasti hyötyä, mutta tulipahan tehtyä!
Muotsikan valintakokeet kestivät siis maanantaista torstaihin. Maanantaina ja keskiviikkona töitä puurrettiin tekemässä yhdeksästä neljään, torstaina päästiin sentään jo yhdeltä. 

Tiistain urakka venyi jo pitkälle iltaan, kun tehtävien jälkeen piti lähteä vielä satamaan tekemään luonnoksia seuraavan päivän tehtävää varten. Olin jo ihan puhki seitsemän tunnin luonnostelun, maalaamisen, leikkaamisen ym. jälkeen - joten lähentelin pienehköä hirmumyrskyä pyyhältäessäni kohti satamaa.. Onneksi upean aurinkoinen sää, sataman maisemat ja kaupasta matkalla haettu salaatti antoivat taas kummasti uutta voimaa! Niin ja iso plussa tietysti myös toiselle valintakokeissa olleelle, joka päätti liittyä seuraan. :') Oli lopulta ihan mukava päivä, vaikka muutaman mutkan kautta pääsinkin kotiin rättiväsyneenä vasta seitsemän aikoihin..
 Onneksi muina päivinä ei tullut enää sen kummempia yllätystehtäviä - joten kaikenkaikkiaan valintakokeet olivat ikimuistoinen ja ainutkertainen kokemus! Tuntui melkeinpä epätodelliselta istua Muotsikassa suunnittelemassa ja työstämässä erilaisia tehtäviä, tutustua uusiin ihmisiin ja palata päivän jälkeen kotiin auringonpaisteessa, melkein 30 asteen helteessä. ;-)

En tiedä, miten hyvin lopulta töissäni onnistuin: mutta tärkeintä on, että tein parhaani. En luovuttanut, vaan uskoin ajan ja taitojen riittävän kaikkien töiden tekemiseen ajallaan. En silti odottele liikoja - pidän vain peukut pystyssä ja elätän edes pientä toivonkipinää sisäänpääsystä.
 Torstaina, valintakokeiden loputtua, hemmottelin itseäni pienellä palkinnolla.. Ostin pitkään ihailemani Piilopaikka-mukin, joka onkin ollut ahkerassa käytössä jo muutaman aamun. ;') Hintaa mukilla taisi olla noin 19 euroa...
 Mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa tallustella kasvimaalla ja ihailla, kuinka omat istutukset alkavat viimein itää! Näiden lisäksi sieltä löytyy mm. porkkanaa ja tomaattia - puhumattakaan pihalla kukkivista kirsikka- ja omenapuista! En malta odottaa, että pääsee maistelemaan oman maan kasvatteja... Kesä on vaan niin ihana. Ei lisättävää.

PS. Lauantaina leivoin Ylippilaita (keksejä), sain juuri täytettyä ja koristeltua viimeisen päälle, lähdin kuskaamaan alakertaan jähmettymään - ja kaatusin rappusissa! Keksit lentivät pitkin poikin seinille ja lattioille, eikä yksikään keksi säilynyt syömäkelpoisena. Arvatkaa vaan, kuinka ärsytti! No, en antanut sen lannistaa - pienen kiukun voimin leipoi nopeasti uuden erän ja koristelukin hoitui hetkessä.. :-) Seuraavan satsin kuskasin alakertaan hieman varovaisemmin...

2 kommenttia:

  1. Nuo uudet eläinmukit ovat kyllä miunkin huomion vieneet <3

    No kekseistä viis (vaikka harmi toki), mutta onneksi et satuttanut itseäsi rappusissa pahemmin ! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ihme, ne on niin ihania. :')
      Ihan hyvä pointti - tosin ei ollut ensimmäinen, eikä tule olemaan viimeinen, kerta kun tipuin rappusissa! Se on melkeinpä arkipäivää.. XD Mutta joo, onneksi ei sattunut pahemmin, kuin muutaman mustelman verran. ♥

      Poista