sunnuntai 18. toukokuuta 2014

''Susta tuli se, josta lauluja tehdään, se josta unia nähdään''

Heippa! Kesä on täällä - vihdoin ja viimein! Voikohan tuota lämpöä ja paistetta tarpeeksi hehkuttaa? :-) Harmaiden, sateisten päivien jälkeen on vaan päästävä ulos paistattelemaan päivää aina, kun vaan on mahdollista.. Ah, miten rakastan tätä vuodenaikaa!
 Perjantaina tuli viimeinen varmistus YO-kokeiden tuloksista - tuleepahan minusta sentään yhden L:n ylioppilas! :-) Tavoitteet olivat lukion alussa tottakai paljon korkeammat, mutta näiden kolmen vuoden aikana olen oppinut arvostamaan jo vähän pienempiäkin saavutuksia. Lukio on loppujen lopuksi ollut sen verran raskas, että jo pelkästään sieltä valmistumisesta saa olla ylpeä!
 
Olen oikeasti ylpeä jopa tuosta yhdestä L:stä, vaikka muuten en sitten tavoitteisiini ihan yltänytkään. Tulosten saapumisen kunniaksi herkuttelin pitkästä aikaa korvapuustilla.. Kumman onnelliseksi sitä voi tulla niinkin pienestä jutusta, joten täytyy ottaa pian uudestaan - siis se pulla, ei lukiota! :-)
Viikonloppu on kulunut helteitä fiilistellessä ja huomenna alkavia valintakokeita jännittäessä. Lämpötilan noustessa yli 20 asteeseen, oli tottakai tehtävä kaikki mahdolliset kesän aloitusriitit, varpaankynsien lakkaamisesta auringonottoon. Miksiköhän sitä aina laitetaan varpaankynsiä, vaikka ihan yhtä rumilta ne ihmisolennon jalat joka tapauksessa näyttävät? :-P

Toivotaan, että aurinkoinen sää jatkuu - ja että en mokaa täysin valintakokeissa! Ihanaa kesää ja alkavaa viikkoa! :')

4 kommenttia:

  1. Onnea laudaturista! :-) Mistä aineesta se tuli,ja mitä kirjoitit muista aineista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Laudatur tuli äidinkielestä. Ruotsi tippui YTL:ssä C:hen (mikä oli aika kova pettymys) ja biologiasta tuli M, englanti on huonoin aineeni ja siinä pisteellä B:hen. Tavoitteissa oli bilsasta ja äikästä L, ruotsista E.. Mutta olen ihan ylpeä näistäkin. :-D

      Poista
  2. onnea L:sta! :) oi nom munkin rupes tekemään mieli korvapuusteja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Sitten vaan ostamaan / leipomaan! ♥

      Poista