torstai 15. toukokuuta 2014

Leffailta parhaan ystävän luona

Mikäpä olisikaan sen parempaa, kuin parhaan ystävän näkeminen turhan pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen? - No, ehkä parhaan ystävän näkeminen turhan pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen elokuvia katsellen ja jäätelöä mutustellen. Onhan tämä jo eräänlainen perinne...
Otettiin kuvia maalausblogin banneriin, minkä jälkeen väsättiin kasaan loputkin blogiin kuuluvat hienosäädöt.. Siitä lisää sitten, kun saan seuraavan taulun tehtyä - ja blogin alkuun! :-)

 
Karpon luona seuraa piti tuttuakin tutumpi omituisten otusten kerho: 
kaksi Sannia (toinen vähän toista karvaisempi), Hippa ja Karpo.

...eläimillä tuntuu olevan joku kumma fiksaatio reppuani kohtaan..
 Illan elokuvaksi valikoitui tällä kertaa Hobitti - Smaugin autioittama maa, jonka jokainen meistä oli nähnyt jo kertaalleen. Yhtä loistava se silti oli kuin edelliselläkin kerralla! :-D En malta odottaa, että viimeinen osa ilmestyy elokuviin...
BEN&JERRY'Sin All or Nut-ting oli puolestaan meille ihan uusi tuttavuus. Mitenhän sitä nyt kuvailisi? Hyvin hasselpähkinäinen, MUTTA ilman hasselpähkinää. Siis kokonaisia pähkinöitä... Muuten se kyllä oli varsin herkullista!
 Aamupäivä vietettiin Karpon kanssa taas kerran elokuvaa, tällä kertaa Never let me go, katsellen. Olin tuonkin nähnyt jo aikaisemmin, mutta mielellään katsoin sen uudestaankin. :'-) Olipa ihana nähdä parasta ystävää pitkästä aikaa!

Ps. Aaaapuua, maanantaina olisi luvassa Muotsikan valintakokeet.. Jännää, kivaa, kutkuttavaa - ja pelottavaa! D-:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti