sunnuntai 13. lokakuuta 2013

''mulla on ikävä kotiin ja lintujen laulua''

Hm, viikkoon mahtuu niin paljon kaikkea - mutta jostain syystä on aina yhtä vaikea keksiä siitä jotain fiksua kerrottavaa tänne blogin puolelle! Toiveita ja ideoita saa heittää, ja lupaan niitä viimeistään syysloman aikana toteuttaa! :-)


Hätäinen kollaasi viikon tapahtumista saa kuitenkin hoitaa postauksen virkaa...

Kotiin on aina kiva tulla, kun on kaksi kehräävää ja mouruavaa kissaa jaloissa pyörimässä! :-) Eetulla on tällä hetkellä kenties maailman pahin riippuvaisuuskausi meneillään, joten joudun ottamaan herran mukaan jopa suihkuun! Minni puolestaan käyttäytyy arvolleen sopivasti, ja mulkoilee kulmien alta, kun yrittää ottaa kuvia.. 

Tottakai viikon aikana pitää ehtiä puuhailla keittiön puolellakin: tällä kertaa tein laktoositonta vadelmajuustokakkua, jonka resepti löytyy tuttuun tapaan leivontanlogin puolelta! ;-)

Alkuviikolla napsaistussa nassukuvassa on vielä varsin monisävyisen väriset hiukset - mutta onneksi nyt on taas tasaisen oranssi sävy viikonlopun värjäyssessioiden tuloksena!  
Väsynyt ilme johtuu hyvinkin selkeästä syystä: olen taas kerran kipeänä. Tällä kertaa on ollut riesana mitä kamalin yskä! Onneksi ei ole sentään keuhkokuumetta, kuten veljellä... :o Kipeänä oleminen veti alkuviikosta mielialankin ihan pohjalukemiin, mutta onneksi fiilikset on kohonneet loppuviikkoa kohti! :')

Perjantaina kävin kirjastossa lainaamassa Muumi-kirjoja. En ole vielä aikaisemmin yhtäkään lukenut, vaikka se onkin tavoitteena ollut jo pitkän aikaa! :')

Kirjastoreissun päätteeksi marssin vielä laukkukauppaan ja ostin okran värisen Kånkenin, jonka näkeminen aina kouluaamuisin alkoi tuntua pieneltä kidutukselta.. Ihan kiva yllätys oli, kun hintaa oli alennettu 59 euroon siitä tavannomaisesta 69 eurosta! :-) Samalla kävin ostamassa Tiimarista askartelutarvikkeita halloweenasua varten...

No joops, ei tässä varmaan sen kummempia ollutkaan! Enää viikko koulua ennen syyslomaa, joten on ihan hyvät fiilikset lähteä taas huomenna opiskelemaan. :--D  

Laittakaahan niitä postausideoita, olisin todella kiitollinen! Heippa!

4 kommenttia:

  1. vaikea mitään ideoita sanoa, kun näistä sun postauksista nautin ihan tällaisinakin. varmaan muilta sitten tulee :)

    oma kissani on vähän noiden kahden yhdistelmä, välillä ollaan tosi hellyydenkipeitä ja seuraavaksi jos vähän menet silittämään niin tulee tassusta.
    kakku näyttää hyvältä niinku aina :)

    VastaaPoista
  2. Moi Atsu! Oon lukenut sun blogin kaikki tekstit moneen kertaan, jotain tässä blogissa on todella kiehtovaa! Sä toivoit postausehdotuksia, niin ajattelin ehdottaa jotain : )
    Olisi kivaa tietää, miten pidät ihosi niin hyvässä kunnossa?
    Miten laitat hiuksesi tai laitoit ne ihanat puolisiilit, jotka sulla joskus oli?
    Sun ajatuksia syömiseen liittyen tai muistelua sairaala-ajoilta? Mä ymmärrän täysin, jos et halua kirjoiittaa mitään syömisiin liittyvää, se on varmasti arka aihe ja tiedän, että sun elämässä on paljon muutakin kuin se, mutta ajattelin nyt vain ehdottaa..
    Mä niin toivon, että voit jonain päivänä elää onnellisena ilman kielteisiä ajatuksia kehostasi, sillä sä olet todella kaunis! ♥

    VastaaPoista
  3. riri: Voi ei, kiitos. :--)
    Joo, siinäpä se! Kissoista ei oikeasti koskaan tiedä.. välillä saa tassusta, tai sitten ollaan niin riippuvaisia ja helliä että huh! Mutta ehkä se onkin se kissojen viehätys. ♥
    Kiitos paljon :'')

    Viivi: Heips! Kiva kuulla, että tykkäät - ja tosi ihana, että laitoit kommenttia! ♥
    Tosi hyviä ideoita, kiitos niistä. :-) Ajattelin nyt ensitöikseni toteutella tuota syömisasioihin ja osastoaikoihin liittyvää postausta, koska tällä hetkellä on vähän valaistusprobleemia vessassa (niin etten saisi mitään kunnollista meikki-/hiusjuttua aikaiseksi..) :-D Seuraavaksi varmaan sitten noita muita ideoita!
    Kiitos paljon, ihana. ♥ Sitä minäkin todella toivon..

    VastaaPoista
  4. sä olet ihan älyttömän kaunis.

    VastaaPoista